Honders/Alting

‘WORKING FOR A BIG SMILE’

Doelgerichte marketing

Iedere woning is een project op zich. Honders/Alting analyseert per woning de kansen en uitdagingen, de basis voor een doelgerichte marketingstrategie. Met kantoren in Den Haag, Eindhoven, Vught, Utrecht en Oisterwijk kennen we de Nederlandse markt, weten we hoe we de doelgroep kunnen bereiken en hoe we van passanten klanten maken. Met onze kennis en krachtige marketing brengen we partijen bij elkaar en smeden samen succes.

Team

 • Danielle van den Berg

  Dealmaker
  Danielle van den Berg

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Eindhoven

 • Tjeerd Zijlstra

  Makelaar-Taxateur
  Tjeerd Zijlstra

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Vught en 's Hertogenbosch

 • Frank Van Dongen

  Makelaar-Taxateur
  Frank Van Dongen

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Vught en 's Hertogenbosch

 • Martijn Kuling

  Vastgoedspecialist
  Martijn Kuling

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Haaglanden

 • Saskia Honders

  Office manager
  Saskia Honders

  ‘Klanten zijn eerst en vooral mensen. Pas als je weet wat iemand drijft, kun je optimale service leveren. Een woning is meer dan een transactie en daarom staat de mens altijd centraal.’

 • Remy Beuskens

  Makelaar-Taxateur
  Remy Beuskens

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Noord en Midden Limburg

 • Dennis Holthuijsen

  Makelaar-Taxateur
  Dennis Holthuijsen

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Noord en Midden Limburg

 • Marco van Rooij

  Vastgoedspecialist
  Marco van Rooij

  Specialist exclusieve woningen regio Rotterdam

 • Joes van de Wouw

  Vastgoedmakelaar-bemiddelaar België BIV 507.443
  Joes van de Wouw

  Specialist exclusieve woningen België

 • René Smaal

  Specialist exclusieve woningen Zwitserland
  René Smaal

  Als je aan Zwitserland denkt, denk je aan hoge besneeuwde bergtoppen, skiën en prachtige natuur. Maar Zwitserland is ook een land waar regels nog regels zijn en streng gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau. Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als "buitenlander" zomaar overal een huis mag kopen. Neem gerust eens contact met ons op om u te laten informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden in Zwitserland.

 • Carmen Smit

  Assistent van de Makelaar
  Carmen Smit
 • Daphne Leijtens

  Assistent van de makelaar
  Daphne Leijtens
 • Alexandra Luijks

  Vastgoedspecialist
  Alexandra Luijks

  Specialist aan-en verkoop exclusieve woningen regio Tilburg

 • Laurine Vrijhof

  Vastgoedspecialist Verhuur
  Laurine Vrijhof

  Specialist in aan-en verhuur van exclusieve woningen Noord-Brabant

 • Makelaars in het hogere segment

  Het kantoor van Honders/Alting makelaars te Oisterwijk  is aangesloten bij Qualis, een keurmerk voor makelaars in het hogere segment. Qualis-makelaars voeren samen een actief marketingbeleid en vergroten zo hun slagkracht, ook buiten de landsgrenzen.

 • Internationaal netwerk

  Qualis International is aangesloten bij Luxury Real Estate, dé wereldwijde marktleider in exclusieve woningen. Honders/Alting heeft dus toegang tot de internationale markt voor exclusief vastgoed.

 • Kwaliteit en Innovatie

  Honders/Alting is aangesloten bij d​e Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs ​ in onroerende goederen ​(NVM)​ . ​Deze vereniging bestaat sinds 1898 en staat borg voor de kwaliteit en innovatie van het makelaarsvak.

 • Fiabci is een internationale onroerend goed organisatie dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een onroerend goed platform met een breed scala aan disciplines waaronder: makelaars, vastgoedmanagers, taxateurs, vastgoedadviseurs, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, fiscalisten, financiers, advocaten, notarissen, accountants, juristen, praktiserend of in opleiding, alsmede opleidingsinstituten.

Diensten

Honders/Alting Makelaars is gespecialiseerd in exclusieve woningen. Honders/Alting onderscheidt zich door voor iedere woning een unieke marketingstrategie te bepalen, waarbij een stijlvolle en op de doelgroep afgestemde presentatie centraal staat.

 • Verkoop

  Wie zijn exclusieve woning wil verkopen, heeft een doelgericht plan van aanpak nodig dat op maat is gemaakt voor de te verkopen woning. Kopers zijn schaars, veeleisend en niet eenvoudig strikken. Veel potentiële kopers hebben slechts een latente vraag en zijn zijn moeilijk te identificeren.
  Honders/Alting heeft de kennis en kunde om deze kopers wél te bereiken en te verleiden.

 • Aankoop

  Een exclusieve woning is geen alledaagse aankoop. De selectie, waardebepaling en onderhandeling vragen om specifieke expertise. Juist als uw droomhuis binnen handbereik is, is het belangrijk het hoofd koel te houden. Met Honders/Alting aan uw zijde bent u verzekerd van de beste deal. Een verantwoorde investering in levenskwaliteit, met duurzaam woongenot als direct resultaat.

 • Verhuur

  Exclusieve woningen kunnen aantrekkelijk zijn als verhuurobject, bijvoorbeeld voor expats. Honders/Alting adviseert, begeleidt en vertegenwoordigt opdrachtgevers bij de verhuur van exclusieve woningen.

 • Taxatie

  Ervaring en kennis zijn onmisbaar bij het taxeren van woningen in het hogere segment. Honders/Alting verzorgt taxaties op basis van de meest gangbare taxatiemodellen.
  De taxaties van Honders/Alting worden gebruikt voor alle voorkomende doelen, zoals financiering, boedelscheiding, successie, splitsing of op verzoek van een rechtbank. Daarnaast verzorgt Honders/Alting gecertificeerde taxaties, wat door steeds meer banken gevraagd wordt.

  De taxateurs van Honders/Alting zijn lid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en werken volgens de NVM- en Taxateursunie en/of NWWI-normen.

  Tarieven voor het uitvoeren van een gevalideerde taxatie:

   

  Woningwaarde tot € 750.000,-€ 675,00
  Woningwaarde vanaf € 750.000,-€ 800,00
  Woningwaarde meer dan € 1.000.000,-€ 800,00 plus 5 o/oo over het meerdere boven € 1.000.000,-
  Meerprijs taxatierapport appartement€ 75,00
  Verwerken verbouwing€ 50,00
  Verbouwing met energiebesparende maatregelen€ 75,00
  Ingeval van een verbouwing is het vereist dat opdrachtgever een volledig ingevulde en door hem ondertekende verbouwingsspecificatie aan de taxateur verstrekt.
  Meerprijs opvragen VVE stukken (appartement)€ 65,00
  Ontkoppeling en hervalidatie€ 150,00
  Printversie van de taxatie€ 18,50
  Toeslag erfpacht perceel€ 65,00

   

  Het meetrapport.
  De te taxeren woning dient opgemeten te zijn conform de NEN2580 normering. Wordt door de opdrachtgever geen meetrapport aangeleverd zijn de volgende meerprijzen van toepassing:

   

  Meerprijs opmaken meetrapport tot100 m2€ 92,50
  100-200 m2€ 140,00
  200-300 m2€ 200,00
  vanaf 300 m2€ 200,00 plus € 0,75 per m2 boven 300 m2

   

  Indien geen gevalideerd taxatierapport van toepassing is zal de taxatieprijs € 48,40 lager zijn.  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.