Le Rouret - Honders Alting

Bekijk 34 beelden

Le Rouret

Vraagprijs
€ 2.750.000

Fantastische gerestaureerde 18e eeuwse stenen molen in Le Rouret, Zuid Frankrijk. Ideaal voor als Chambre d’Hôtes of riant familiehuis.

Veel authenticiteit en charme in en rond deze oude stenen oliemolen uit de 18e eeuw, zorgvuldig bewaard gebleven en gerestaureerd, gelegen in weelderig groen op loopafstand van winkels en restaurants.

Grote en prachtige gewelfde stenen woonkamer inclusief de molenstenen en de originele raderen van de molen, verschillende open haarden, warme en gezellige sfeer, 5 slaapkamers in het hoofdgebouw allemaal met uitzicht op de tuin.

Vrijstaand stenen huis met woonkamer met open haard, open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Mooie tuin met een groot  verwarmd overloopzwembad en een poolhouse met grote buitenkeuken, eettafel en bar met een prachtig open uitzicht op de heuvels en het bos.

Op loopafstand van het dorp, nationaal park, winkels en restaurants. Prachtige wandelingen of mountainbiketochten, op slechts 30 minuten van het vliegveld, Nice en Cannes, en 20 minuten van de zee en Sophia Antipolis.

 

Open haarden, Internet, Barbecue, Omheining, Buitenverlichting, Put, Alarmsysteem, Intercom, Elektrische poort, Videofoon, Bowling, Zwembad met zout water en verwarmd, Airconditioning, Waskamer, Biljartkamer.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1700
Woonoppervlakte
520
Perceeloppervlakte
7300
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
6