Seru Boca Estate | Santa Barbara | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 51 beelden

Seru Boca Estate | Santa Barbara | Curaçao

Vraagprijs
€ 4.700.000

Gelegen in het exclusieve Seru Boca Estate deel van de omheinde Santa Barbara Plantation, waar de Pete Dye Old Quarry Golf Course, jachthavens en het onlangs geopende Sandals Resort zich bevinden, ligt deze buitengewone aan het water gelegen villa.

Met uitzondering van de overdekte terrassen, is de woning met 6 slaapkamers en 5,5 badkamers in totaal ongeveer 769 m² groot. Het beschikt over een pier, privéstrand, palapa en overloopzwembad. De twee verdiepingen tellende villa ligt op een terrein van 2.820 m² met een garage voor twee auto’s en een extra parkeerplaats.

Een elektrische poort opent naar een verharde oprijlaan met palmbomen. Aan de linkerkant een garage voor twee auto’s met extra parkeerruimte aan de overkant. Bij de portiekingang ligt de eerste van vele buitenlounges. Eenmaal binnen biedt het split-level ontwerp uitzicht op de baai in de open keuken. De tropische achterwand van de foyer zet de toon voor het interieur. Daarachter ligt de volledig merk uitgeruste kombuiskeuken met een Sub-Zero koelkast, Viking wijnkoelers en oven. Een eiland met betonnen aanrecht, spoelbak plus Quooker heet water dispenser, vaatwasser, Viking gas kookplaat en uitzicht op de baai completeren de kombuiskeuken met zitplaatsen. Een bijkeuken/wasruimte met toegang naar buiten ligt aan de linkerkant. Rechts tegenover ligt het open kantoor met uitzicht op de baai en toegang tot de voortuin. Een trap naar beneden ligt de woonkamer, die profiteert van natuurlijk licht door balkenplafonds en dakraam. Glazen deuren en ramen bieden uitzicht op het Spaanse Water, terwijl schuifdeuren de woonkamer verbinden met de hoofdslaapkamer en de tv-kamer. Een gastenbadkamer bevindt zich aan de linkerkant, gevolgd door de hoofdslaapkamer en suite. De hoofdslaapkamer biedt ook uitzicht op het water met zijn glazen deuren die aansluiten op het overdekte terras. Achter een achterwand ligt de badkamer ensuite met inloopkast, extra rekken, apart toilet en bidet, ligbad, dubbele wastafel en douchecabine met dubbele regendouchekop. Rechts van de woonkamer ligt de tv-kamer met toegang tot het overdekte terras en uitzicht op de baai. Op een hoger niveau ligt de tweede slaapkamer ensuite. De badkamer met toilet, douchecabine en wastafel wordt gevolgd door de slaapkamer met inbouwkast en uitzicht op de tuin plus toegang tot de voortuin.

De balkenplafonds lopen door naar het overdekte terras waar de eethoek centraal staat, geflankeerd door extra zitjes. Gelijk in ontwerp, split levels zorgen voor uitzicht en breiden het overdekte terras uit naar meer lounge ruimtes. Links een bar met zitplaatsen en rechts een loungeruimte, beide overdekt door takdaken. Een 8,8 m. lang overloopzwembad met ingebouwde zitplaatsen ligt in het midden, samen met een buitendouche. Het zwembaddek wordt omlijst door een hekwerk en er zijn zelfs palmbomen verwerkt in de houten vloeren. Dit pooldeck biedt een prachtig uitzicht op de Spaanse Waterbaai en de Tafelberg, terwijl de eigen pier en palapa van de villa in het zicht liggen. Twee sets trappen aan weerszijden leiden naar zowel de begane grond met slaapkamers als de palapa/strand/pier. De overige vier slaapkamers liggen op deze verdieping, waarbij de derde en vierde slaapkamer een Jack en Jill badkamer delen met inloopkast. Vervolgens ligt een badkamer met toilet en douchecabine, gevolgd door de vijfde slaapkamer met inbouwkasten. De zesde en suite slaapkamer met aparte open living met kasten en wastafel sluit de rij. De pompkamer, berging en een bijkeuken met wastafel liggen aan de overzijde van de slaapkamers.

Seru Boca Estate 18 beschikt ook over een privéstrand naast een palapa van ongeveer 36 m²* die leidt naar de pier voor meerdere vaartuigen tot 1,9 m. diep. Een pad loopt rond het pand en verbindt deze gebieden.

Uitgerust met high-end apparatuur beschikt deze woning ook over inbouwverlichting, plafondventilatoren, home sound system, beveiligingssysteem, energiebesparende voorzieningen waaronder 43 zonnepanelen en zelfs een muggenvernevelingssysteem.

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
769
Perceeloppervlakte
2820
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
6

Locatie