Stille verkoop Riethoven - Honders Alting

Bekijk 23 beelden

Stille verkoop Riethoven

Prijs op aanvraag

Een meesterwerk van architect Bob Manders van ongekende schoonheid op een prachtige plek, pal aan het bos. Dit is de perfecte plek voor iedereen die van rust en natuur houdt. Op een perceel van 8.218 m², waar stilte overheerst, staat deze indrukwekkende villa van ruim 2.800 m³ met een rieten dak en alle denkbare luxe. Dit is het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen de architect, aannemer en de allerbeste bedrijven uit de branche. Rondom de villa ligt een prachtige, uitstekend onderhouden tuin met een overdekt terras, zwembad, poolhouse en een dubbele carport. Hoge bomen en beplanting aan de rand van het perceel zorgen voor optimale privacy en een unieke woonbeleving, midden in de natuur.

U woont in het buitengebied van Riethoven in de nabijheid van Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenwaard en Eersel. De natuur en enkele villa’s zijn uw buren, terwijl dagelijkse voorzieningen als winkels en scholen met de auto binnen 5 minuten te bereiken zijn. De High Tech Campus, ASML, Eindhoven Airport en het Maxima Medisch Centrum bevinden zich in een straal van 15 autominuten.

INDELING

BEGANE GROND
Parkeer uw auto, stap uit en bewonder de pure schoonheid van de tuin. De indrukwekkende villa, waar het ook mogelijk is om uw auto overdekt te parkeren, trekt direct de aandacht. Het hart van de villa is de hal met op maat gemaakte kasten en een dubbele toiletruimte. De hoogwaardige houten vloer en prachtige trappen zijn het toppunt van exclusiviteit.
Aan de rechterzijde bevinden zich de homeoffice en een (fietsen)berging met een wasplaats, eigen entree en een keukenblok met spoelgedeelte. De prachtige keuken is een fantastische plek om zelf te koken en voor het inhuren van een professionele kok. Eten kan niet alleen aan het grote eiland, maar ook in de aangrenzende eetkamer met prachtig uitzicht naar de tuin.
De woonkamer met hoog plafond is een geweldige plek om samen, als gezin en met vrienden of familie te genieten van het goede leven in Brabant. Een dubbele gashaard, op maat gemaakte kasten en ramen van vloer tot plafond zijn elementen die tot de verbeelding spreken. De verbinding met het overdekte terras maakt binnen en buiten tot een geheel.

EERSTE VERDIEPING
Luxe en comfort van het allerhoogste niveau zijn ook volop aanwezig op de eerste verdieping. Fraaie elementen zijn de prachtige trappen, houten vloer en glazen trapbalustraden met rvs-afwerking.
De master bedroom met dressing en eigen badkamer overstijgt het niveau van een vijfsterrenhotel en verder zijn er nog vier slaapkamers, perfect voor een gezin die wil wonen op deze unieke plek. Verder zijn er een prachtige werk-/studeerplek, een tweede badkamer, separate toiletruimte, maar liefst vier balkons en een fitnessruimte met eigen kleed-/badkamer. In welke ruimte u ook staat, het uitzicht naar de tuin en het bos is van ongekende schoonheid.

TWEEDE VERDIEPING
Er zijn twee trappen naar de bovenste verdieping, waar een grote wasruimte met op maat gemaakt interieur en een speelruimte/berging zijn. De kasten in de schuinten van het dak zorgen ervoor dat deze kamer heel ruimtelijk oogt.

SOUTERRAIN
Wat u aan de buitenzijde niet ziet, is het souterrain. Er zijn twee grote multifunctionele ruimtes, een berging/wijnkelder, technische ruimte en een toiletruimte. Een van de grote ruimtes is ingericht als tv-/zitkamer en doet qua niveau van afwerking niet onder voor de andere etages in deze villa.

BIJGEBOUWEN
Op het zeer ruime perceel staan meerdere bijgebouwen die qua vormgeving een geheel vormen met de villa. Naast het zwembad bevindt zich een fraai poolhouse met een bar en badkamer. Dit is een fantastische plek voor een poolparty aan huis met vrienden, familie of gewoon voor uzelf.
Het andere bijgebouw, naast de houtopslag, is de dubbele carport met berging. Een laadpaal maakt het mogelijk om onder de carport uw auto te laden.

ZONNEPANELEN
Zonnepanelen op het dak van een villa doen meestal afbreuk aan het ontwerp van de architect. Bij deze villa is gekozen voor de best denkbare oplossing; een omheind veld met 60 zonnepanelen die zorgen voor een zeer hoge opbrengst.

TUIN MET ZWEMBAD
Niet alleen de villa en bijgebouwen, maar ook de tuin met zwembad 13 x 6,5 mis ontworpen door een architect met oog voor detail. Het frisgroene gazon, de borders met gevarieerde beplanting en hoge beplanting aan de randen van het perceel vormen een smaakvol geheel. Het grote, overdekte terras is de perfecte plek om van het buitenleven te genieten, of kiest u toch voor het terras bij het zwembad?

BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A+;
– Domotica systeem aanwezig;
– Duurzaam verwarmen via een warmtepomp (Alpha Innotec) en een WTW-systeem (3 units van Brink);
– Uponor vloerverwarming op alle verdiepingen;
– Aluminium kozijnen, voorzien van HR++ glas;
– Volledig automatisch beregeningssysteem;
– Zwembadinstallatie van Lotec (lengte 13m x breedte 6,50,m / diepte zwembad 1,40m tot 2,20m);
– Tuinverlichting volgens lichtplan met BEGA armaturen;
– 60 zonnepanelen (28 x 285 Wp en 32 x 405 Wp).

Details

Status
Private sale
Bouwjaar
2014
Woonoppervlakte
728
Perceeloppervlakte
8218
Inhoud
2805
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4