Transistorstraat 3 Hamont België - Honders Alting

Bekijk 25 beelden

Transistorstraat 3 Hamont België

Vraagprijs
€ 850.000

Amerikaanse bungalow met grote tuin van ca. 4.500 m2

Op maar 20 autominuten afstand van de bruisende lichtstad Eindhoven, een uurtje rijden van de jeneverstad Hasselt en “10 stappen” over de Belgische grens, staat dit paradijsje op u te wachten.
Deze Amerikaanse bungalow van de hand van de Belgische architect Alfonse Roose (Mechelen-België) en geïnspireerd door de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright is gesitueerd op een kavel van ca. 4500m2 en wordt omgeven door een fraai aangelegde en verzorgde tuin. Wij nodigen u graag uit om kennis te komen maken met dit pareltje in de groene long van het Limburgse België.

Een mooie oprijlaan leidt u naar de entree.
Via deze entree komt u binnen in een grote hal, waarna u via een dubbele glazen deur de living bereikt. De heerlijke lichtval door de grote raampartijen laat deze villa stralen. Een fraaie openhaardpartij houdt u warm in koude dagen. Een complete woonkeuken staat te trappelen om  uw culinaire hoogstandjes te omarmen.

Vijf treden omhoog leiden u naar het slaapgedeelte, waar twee grote slaapkamers met badkamer-en-suite en een kleinere slaapkamer op u wachten. Grote lichtkoepels zorgen ook hier voor een zonnig geheel.
Vijf treden omlaag vindt u een royale kinderspeelkamer en de garage.
In het souterrain wacht u nog een fitness/kantoorruimte en een kelderruimte voor voldoende berging.

De enorme tuin ligt op het zuiden en door de aanwezigheid van de twee terrassen en een royale overkapping kunt u altijd de zon of de schaduw opzoeken.
Een uitgebreide beregeningsinstallatie zorgt ervoor, dat uw gras altijd groener is dan bij de buren.
Een verkaveling behoort tot de mogelijkheden.

Kom fijn even vrijblijvend de sfeer proeven van deze mooie stek op deze bijzondere plek, van de gastvrijheid van dit Belgische stadje Hamont, van het groen van de uitgestrekte bossen en met het bruisende van Eindhoven, Hasselt en Antwerpen op de rijafstand.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
300
Perceeloppervlakte
4439
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Locatie