Bosscheweg 78 - Honders Alting

Bekijk 176 beelden

Bosscheweg 78

Vraagprijs
€ 1.695.000

Dit schitterende vrijstaand rietgedekt landhuis “Sint Job’s Hoefke” is één van de mooiste woningen in de regio Tilburg en komt nu eindelijk volledig tot zijn recht.

De Villa wordt verkocht zonder de hoogspanningsmast in de tuin naast de woning. De netbeheerder TenneT heeft tot ‘verkabeling’ via een ander traject besloten en dat traject is eind 2023 gereed. Dat is dan ook het moment waarop de hoogspanningsmast wordt verwijderd.

De villa is gebouwd in 1933 maar is in 2001 geheel opnieuw opgebouwd en uitgebreid met onder andere een bijgebouw met gastenverblijf, een verwarmd binnenzwembad en een fraaie tuin met een vrijstaande Orangerie v.z.v. een keuken. De villa beschikt onder andere over een ruime living met vide, een groot souterrain met wijnkelder en diverse sfeervolle kamers waaronder een herenkamer met biljart en bar en 5 slaapkamers. Het landhuis heeft een romantische en charmante uitstraling gecombineerd met een vakkundig afgewerkte interieur waarbij gebruik is gemaakt van de meest moderne en solide materialen. De verfijning is zichtbaar in de vele details. Zo heeft men in 2018 alle domotica in de woning vervangen door de modernste systemen. Kortom: een goede balans tussen landelijke charme en moderne luxe.

Het landhuis ligt aan de rand van Berkel-Enschot aan de parallelweg van de Bosscheweg. Vanuit deze locatie zijn de uitvalswegen richting Tilburg,
s’-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda snel te bereiken.

BEGANE GROND
De woning is statig gelegen op een kleine terp en ligt hierdoor circa één meter boven de omringende tuin. Via een bordes bereikt u de entree met dubbele deuren. De ruime hal is voorzien van een kersenhouten parketvloer, een garderobekast en een toiletruimte afgewerkt met gezoet hardsteen.

Studeer/werkkamer
Rechts van de entree betreedt u via dubbele deuren een fraaie werkkamer met half ronde erker. Deze sfeervolle ruimte heeft een hoog plafond, een kersenhouten parketvloer en beschikt over op maat gemaakte bibliotheekkasten en airconditioning. Via de erker kijkt u uit over de grote voortuin en de oprijlaan met statige oude kastanjebomen.

Living
Links van de hal gaat u via dubbele deuren naar de living van ca. 85 m². Deze Living bestaat uit een L-vormig zitgedeelte met een openhaard en een eetkamergedeelte eveneens met openhaard en een halfronde erker met vide. De afwerking van de living is, zoals in het gehele landhuis, subliem: fraai fijn stucwerk, plafonds met inbouwverlichting, hoge plinten, kersenhouten parketvloeren, moderne binnendeuren met hoogwaardig hang- en sluitwerk, sierlijk timmerwerk, design-gashaarden en airco.

Keuken
Deze riante en uitermate luxe keuken heeft een natuurstenen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het overdekte terras in de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder: een ingebouwde Miele koffiemachine, Gaggenau stoomoven, Amerikaanse koelkast, 3 pits gasfornuis met geïntegreerde friteuse voorzien van afzuigunit, vaatwasser en een kookeiland met cooker en tweede spoelbak.

Bijkeuken
De direct naast de keuken gelegen bijkeuken, beschikt over een tweede keukenblok met spoelbak en diverse inbouwkasten. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de trap naar het grote souterrain.

Slaapkamer/ kleedkamer
De hoofdslaapkamer ligt op de begane grond en is uitgerust met airconditioning, een bijbehorende kleedkamer met ingebouwde kastenwanden en een eigen badkamer.

Badkamer
De aan deze hoofdslaapkamer grenzende luxe badkamer is uitgevoerd in gezoet hardsteen met vloerverwarming en voorzien van een regendouche, wandtoilet, urinoir, dubbele wastafel en ligbad met jacuzzi.

SOUTERRAIN
Het souterrain is onderverdeeld in drie ruimtes: een wijnkelder, een grote algemene bergkamer met een wasgedeelte en de technische ruimte. De technische ruimte vormt de basis voor alle in de woning aanwezige domotica-, audio-, video, beveiliging-, telefoon- en internet systemen alsmede de centrale stofzuig-installatie.

EERSTE VERDIEPING
Via de overloop bereikt u de grote ‘Herenkamer’, twee slaapkamers en een tweede badkamer.

Herenkamer
De sfeervolle Herenkamer is zeer compleet en stijlvol afgewerkt. Zo ademt de kamer de sfeer van een luxe Britse herenclub. Rond een grootbiljart staan een aantal op maat gemaakte zitbanken, bibliotheekkasten. Verder is er een luxe bar met een professionele tapinstallatie, een openhaard en een sfeervolle zithoek gecreëerd. Vanuit deze Herenkamer heeft u via een tweetal vides contact met zowel de living als de studeerkamer op de begane grond.

Slaapkamers
De twee slaapkamers van respectievelijk 13 m² en 21 m² zijn uitstekend afgewerkt en staan in verbinding met de tweede badkamer.

Tweede badkamer
De tweede badkamer is eveneens luxe en in stijl afgewerkt en beschikt over een wandtoilet, ligbad en wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Deze zeer ruime 2e verdieping beschikt over een overloop met twee slaapkamers, meerdere dakkapellen, ingebouwde vaste kasten en veel extra bergruimte.

BIJGEBOUW
Achter de woning staat een luxe bijgebouw annex zwempaviljoen dat geheel in dezelfde stijl als het hoofdgebouw is ontworpen. Het beschikt over een verwarmd binnen zwembad (ca. 4x7m) voorzien van een jetstream en elektrisch bedienbaar roldek. Naast het zwembad ligt een ontspanningsruimte voorzien van vloerverwarming, een sauna, een badruimte en een toiletruimte. Naast het zwembad ligt een terras met een zespersoons jacuzzi.

Op de bovenverdieping van het zwempaviljoen bevindt zich een fitnessruimte v.z.v. airco en een kleine pantry. Deze ruimte is ook te gebruiken als gastenverblijf, een praktijkruimte, kantoorkamer e.d.

TUIN
De geheel omsloten tuin is alleen toegankelijk via de oprijlaan welke voorzien is van een automatisch bedienbare toegangspoort. De tuin heeft een groot grasgazon met diverse zonnige terrassen, bloemenperken, struiken, wandelpaden, authentieke lantaarns en is voorzien van een beregeningsinstallatie met drainage. Achterin de sfeervolle tuin is voor de zomerse avonden een tennis- en een jeu de boules baan aangelegd. Vanuit de living is er zicht op een moderne vijver.

ORANGERIE
Deze grotendeels uit staal en dubbelglas opgebouwde Orangerie heeft openslaande deuren naar een zonnig terras en is v.v.e. een openhaard en een volwaardige moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, elektrische zonwering en een natuurstenen plavuizenvloer met vloerverwarming. De Orangerie is hierdoor dé uitgelezen plek om zowel in de zomer maar ook in winter te genieten van een minivakantie in uw eigen fraaie tuin.

TENNISBAAN
Deze volledig omheinde kunstgrasbaan is voorzien van drainage, buitenverlichting, een praktische berging en een automatische ballenmachine.

CARPORT
Achter het zwempaviljoen bevindt zich nog een dubbele carport met een aparte bergruimte voor de fietsen, tuinmachines en een aparte gereedschapsruimte met werkbank.

 

 

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
390
Perceeloppervlakte
5566
Inhoud
1600
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2

Locatie