Over Honders Alting

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

DE H/A BRAND

Over ons

Exclusieve woningen vragen om een exclusieve aanpak, alleen maatwerk telt. Juist daarom bemiddelt Honders/Alting al ruim 25 jaar succesvol in het luxe woonsegment. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van droomhuizen in binnen- en buitenland. Unieke deals voor unieke mensen.

 

‘Working for a big smile’

Samen smeden wij succes

Doelgerichte marketing

Iedere woning is een project op zich. Honders/Alting analyseert per woning de kansen en uitdagingen, de basis voor een doelgerichte marketingstrategie. Met kantoren in Den Haag, Eindhoven, Vught, Utrecht en Oisterwijk kennen we de Nederlandse markt, weten we hoe we de doelgroep kunnen bereiken en hoe we van passanten klanten maken. Met onze kennis en krachtige marketing brengen we partijen bij elkaar en smeden samen succes.

Maak kennis met ons

Team

Henk Honders

Makelaar

Kenneth Alting

Makelaar

Danielle van den Berg

Makelaar

Leon Rinsma

Makelaar

Wessel Wiersma

Vastgoedspecialist buitenland

Joes van de Wouw

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar België BIV 507.443

Marco van Rooij

Vastgoedspecialist

Alexandra Luijks

Vastgoedspecialist

René Smaal

Specialist exclusieve woningen Zwitserland

Saskia Honders

Office manager

Puck de Jong

Assistent makelaar
Een overzicht van onze

Partners

Makelaars in het hogere segment

Honders/Alting makelaars  is aangesloten bij Qualis, een keurmerk voor makelaars in het hogere segment. Qualis-makelaars voeren samen een actief marketingbeleid en vergroten zo hun slagkracht, ook buiten de landsgrenzen.

Kwaliteit en innovatie

Honders/Alting is aangesloten bij Vastgoedpro. Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en het faciliteren van de leden bij de uitoefening van hun beroep. De leden bedienen klanten in de particuliere (woning)markt alsook op de zakelijke markt voor bedrijfsmatig- en agrarisch vastgoed.

Onroerend goed

Fiabci is een internationale onroerend goed organisatie dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een onroerend goed platform met een breed scala aan disciplines waaronder: makelaars, vastgoedmanagers, taxateurs, vastgoedadviseurs, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, fiscalisten, financiers, advocaten, notarissen, accountants, juristen, praktiserend of in opleiding, alsmede opleidingsinstituten.

Internationaal netwerk

Luxury Real Estate is, dé wereldwijde marktleider in exclusieve woningen. Honders/Alting heeft dus toegang tot de internationale markt voor exclusief vastgoed.