Huis kopen in het buitenland - Aanbod Buitenland

Spanje

Bekijk aanbod

Italië

Bekijk aanbod

België

Bekijk aanbod

Frankrijk

Bekijk aanbod

Portugal

Bekijk aanbod

Indonesië

Bekijk aanbod

Zwitserland

Bekijk aanbod

Antillen

Bekijk aanbod

Overige

Bekijk aanbod

Zonnig beleggen

Bekijk aanbod

Geen voorkeur?

Bekijk volledig aanbod
Bekijk onze woningen

Aanbod buitenland

Uw woning ook op onze website?
Bij Honders / Alting Makelaars Second Homes geloven we in de kracht van ons uitgebreide netwerk en onze ervaring in de verkoop van exclusieve woningen. Dankzij onze jarenlange expertise hebben we een indrukwekkend bereik opgebouwd via onze verkoopkanalen, waardoor we wereldwijd potentiële kopers kunnen bereiken.

Wat bieden wij?
Met ons gevestigde netwerk en ons groeiende bereik bieden we u een unieke kans om uw exclusieve vastgoed wereldwijd onder de aandacht te brengen. Via ons Second Homes-kanaal op Instagram en onze website creëren we een platform waar uw woning kan schitteren voor een breed scala aan gepassioneerde kopers over de hele wereld.

Voorwaarden:
Uw woning zal worden gepresenteerd tussen het mooiste aanbod, maar niet alle woningen worden automatisch geplaatst. We kijken kritisch naar nieuw woningaanbod om de kwaliteit van onze selectie te waarborgen.

Werkwijze:
Wanneer we tot plaatsing overgaan, dient u minimaal 3 en maximaal 15 foto’s en de specificaties van de woning aan te leveren. De woning zal worden geplaatst op onze website onder het buitenlands aanbod bij het betreffende land en op ons Instagram-kanaal. Deze plaatsing geldt voor een periode van twee jaar.

Kosten:
De aanmeldkosten bedragen € 995,- en u ontvangt hiervoor een digitaal betaalverzoek. Indien de woning tijdens de plaatsingsperiode wordt verkocht via een van onze verkoopkanalen, bent u een vergoeding verschuldigd. Als niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat de koper via een van onze kanalen is gekomen, berekenen wij een courtage van 0,25% over de koopsom. De bewijslast hiervoor ligt bij Honders / Alting Makelaars. Als de koper aantoonbaar via ons verkoopkanaal komt, gelden de gebruikelijke tarieven, die per land/regio verschillen en worden vastgelegd voordat een kandidaat-koper aan u wordt geïntroduceerd.

Meer weten?
Benut de kracht van ons netwerk en vergroot de kans op een succesvolle verkoop van uw Second Home. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en hoe wij u van dienst kunnen zijn.