Lieropsedijk 41 - Honders Alting

Bekijk 62 beelden

Lieropsedijk 41

Vraagprijs
€ 2.350.000

Enigszins verscholen achter een mooie groene haag staat dit spectaculaire landhuis met een rieten kap, strakke witte gevels, donkere kozijnen en natuurstenen details. Als u een droomvilla zou schetsen, is de kans groot dat deze lijkt op de Lieropsedijk 41. Met een inhoud van ruim 3.000 m3 en een perceeloppervlakte van 7.700 m2 heeft u aan de binnen- en buitenzijde een grote hoeveelheid ruimte beschikbaar, voorzien van alle denkbare luxe. Zowel het buitenzwembad als het binnenzwembad met Turks Stoombad en twee sauna’s behoren tot de elementen die zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

De villa staat net buiten het dorp Lierop aan de Lieropsedijk, een straat die zich kenmerkt door meerdere fraaie vrijstaande villa’s op grote percelen. Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik. Lierop heeft een uitstekende ligging ten opzichte van de Somerense Heide, Golfbaan De Swinckelsche en de A67 naar Eindhoven en Venlo. De High Tech Campus ligt op slechts 20 minuten rijden en Eindhoven Airport bereikt u, net als de logistieke hotspot Venlo, in een klein half uur.

INDELING

BEGANE GROND
Parkeer uw auto in de grote parkeerkelder onder de woning of op de zeer ruime oprit. Achter de prachtige entree van de woning ligt de ruime ontvangsthal. Hardstenen vloeren, strakke wanden met inbouwverlichting en massieve binnendeuren zijn enkele elementen die direct opvallen.

De begane grond bestaat uit een aaneenschakeling van fraaie ruimtes, elk met een eigen sfeer en prachtig zicht op de tuin. Samen vormen ze een ruim en harmonieus geheel met meerdere functies. Zo grenst de eetkamer gelijk aan de keuken, deze is op haar beurt voorzien van een luxe keukenopstelling met een groot kook-/spoeleiland en een wandopstelling met een tweede spoelgedeelte. Het prachtige aanrechtblad en de inbouwapparatuur van topkwaliteit waarborgen vele uren gezelligheid en kookplezier. Een aangrenzende provisieruimte en de bijkeuken bieden een grote hoeveelheid praktische bergruimte.

De eetkamer grenst op haar beurt weer aan de woonkamer, die uit twee delen bestaat. De zitkamer aan de linkerzijde heeft een prachtige, donkere wand met een brede gashaard en een tweede zitkamer, ook met haard grenst aan de eetkamer. Achter de witte schuifdeuren ligt nog een zeer ruime, L-vormige werk- of studeerkamer gesitueerd.
Vanuit de woonkeuken verbindt een corridor de villa met het binnenzwembad. Ook vanuit het binnenzwembad heeft u prachtig uitzicht op de tuin zodat u zich toch heerlijk buiten waant. Uiteraard zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig zoals een douche, toilet, sauna en een relax-/zitkamer.

Onder het woongedeelte zijn diverse ruimtes, waaronder een slaapkamer met badkamer. De aangrenzende ruimte kan worden ingericht als woonkamer met een representatief gastenverblijf als eindresultaat.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de centrale hal loop een prachtige trap naar de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers. De master-bedroom heeft een eigen balkon, inloopkast en een luxe badkamer met separate toiletruimte. De twee andere slaapkamers hebben een gezamenlijke badkamer, perfect voor de kinderen of logees.

Net als op de begane grond is de sfeer ongekend en wordt u omringd door luxe en kwaliteit dankzij de stijlvolle kleuren en de hoogwaardige materialen. Het uitzicht vanuit iedere ruimte is weids en fantastisch, waarbij alle slaapkamers op de tuin gericht zijn. Op de verdieping het inpandige zwembad ligt een privé fitnessruimte die voorzien is van een eigen trapopgang.

SOUTERRAIN
Het landhuis is in zijn geheel onderkelderd en heeft een totale oppervlakte van bijna 375 m2. Vanuit het binnenzwembad geeft een stijlvolle trap toegang tot de welnessruimte in het souterrain met een Turks stoombad, infraroodsauna en een traditionele sauna. Verder bevinden zich hier meerdere bergruimtes en kamers alsmede een meer dan 14 meter diepe garage voor meerdere auto’s die te bereiken via een hellingbaan.

EXTERIEUR
Rondom de villa ligt een prachtig aangelegde tuin met buitenzwembad, overdekte terrassen, een uitstekende zonligging en een optimale privacy. Op eigen terrein is ruime parkeergelegenheid, zowel buiten als in de garage. Het totale perceel waarop het landhuis is gesitueerd heeft een oppervlakte van 7.700 m2 met achtergelegen weilanden en percelen.

BIJZONDERHEDEN
– De villa is voorzien volledig geïsoleerd;
– Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Het buitenschilderwerk is in 2015 gedaan;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit, 2008);
– Prachtige architectuur met een rieten kap, witte buitengevels en een moderne vormgeving;
– Energielabel A.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
631
Perceeloppervlakte
7700
Inhoud
3020
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3

Locatie