Playa Flamenca | Orihuela Costa | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 39 beelden

Playa Flamenca | Orihuela Costa | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 449.000

Prachtig nieuwbouw residentieel complex in Playa Flamenca, waar luxe appartementen met 2/3 slaapkamers, 2 badkamers en ruime terrassen worden aangeboden, allemaal gelegen vlakbij de zee. De meeste appartementen bieden zelfs een prachtig uitzicht op zee! U heeft de keuze uit appartementen op de begane grond met tuin, appartementen op de eerste en tweede verdieping met terras, of penthouses (met solarium) op de derde verdieping. Elk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en een afgesloten berging.

Het complex biedt ook fantastische gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een zwembad met groene zones, een fitnessruimte met sauna, een kinderspeelplaats en een pentaquin gebied.

Playa Flamenca is een rustige woonwijk aan het strand, slechts 40 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en op 15 minuten rijden van de bruisende stad Torrevieja. Deze urbanisatie biedt een klein strand met verhuur van ligbedden tijdens de zomermaanden. Bovendien bevindt zich aan de overkant van de hoofdweg een modern winkelcentrum met een grote supermarkt, vele restaurants, bars, banken, kappers en boetieks.

Voor golfliefhebbers zijn er drie kampioenschapsbanen op minder dan 10 minuten rijden van het resort, waaronder de prachtige Villamartin en Campoamor golfbanen, die bekend staan om hun schoonheid en uitdagingen.

Kenmerken:

– Nabij winkelcentrum
– Gemeenschappelijk zwembad
– Nabij bushalte
– Locatie: kust, urbanisatie
– Lift
– Fitnessruimte
– Bruikbare bouwruimte: 90 m²
– Strand: 400 meter
– Terras: 125 m²
– Omheind
– Aantal parkeerplaatsen: 1
– Nabij golfbaan / Golf Resort
– Nabij scholen
– Airconditioning: vooraf geïnstalleerd
– Dubbele slaapkamers: 3

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
98
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2