ASWA Keukens op Eindhovens Pronkstuk - Nieuw Bergen - Honders Alting

ASWA Keukens op Eindhovens Pronkstuk – Nieuw Bergen

In ons voortdurende streven naar het belichten van verfijning, brengen we graag de samenwerking onder de aandacht tussen ons en onze gewaardeerde partner, ASWA Keukens. Dit vooraanstaande keukenbedrijf, dat bekend staat om zijn unieke ontwerpen, heeft onlangs een indrukwekkende mijlpaal bereikt door te worden geselecteerd door SDK als toeleverancier voor de keukens van het meest luxueuze nieuwbouwproject van Eindhoven – Nieuw Bergen.

ASWA Keukens – Meesters in Culinaire Verfijning

Een bezoek aan de pagina van ASWA Keukens onthult de toewijding aan kwaliteit en ambachtelijkheid die hun keukens kenmerkt. Het bedrijf, opgericht in 1989, heeft zich gevestigd als een van de meest gerenommeerde keukenontwerpers in Nederland.

Een Keuken voor Nieuw Bergen

ASWA Keukens heeft opnieuw bewezen waarom het de voorkeursleverancier is voor projecten. Hun expertise en verfijnde ontwerpen passen perfect bij de uitstraling van Nieuw Bergen. De keukens beloven niet alleen praktische functionaliteit maar ook een beleving voor bewoners die waarde hechten aan exclusiviteit.

Voor het Nieuw Bergen-project hebben ze bewust een andere benadering gekozen door geen standaardbasiskeukens aan te bieden. In plaats daarvan moedigen ze kopers aan om hun eigen keukenwensen te realiseren. De inspirerende showroom van ASWA Keukens in Helmond fungeert als een creatieve ruimte waar kopers, samen met aannemers en binnenhuisarchitecten, de vrijheid hebben om te werken aan een keukenontwerp dat perfect past bij hun persoonlijke voorkeuren.

Verkrijg een voorproefje van jouw unieke keukenervaring in Nieuw Bergen door gebruik te maken van het online moodboard op de ASWA Keukens website.

Onze keuken- en vastgoedspecialisten zeggen:

ASWA Keukens heeft een bewezen reputatie opgebouwd in het creëren van keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in luxe en stijl. Bij Honders/Alting zijn we opgetogen over onze samenwerking met ASWA en hebben we het volste vertrouwen dat de keukens in Nieuw Bergen de verwachtingen van de bewoners zullen overtreffen.