B&B vol liefde Marian verkoopt villa in Portugal bij Honders/Alting

B&B Vol liefde-deelnemer Marian kiest Honders / Alting makelaars voor de verkoop van haar villa in Portugal

Zoals eerder door diverse media gemeld, heeft Marian van B&B vol liefde besloten haar villa in Portugal te koop te zetten, vanwege de uitdagende omstandigheden waarmee ze te maken heeft gehad, waaronder doodsbedreigingen van een voormalige medewerker. Haar moedige besluit om het huis te verkopen getuigt van haar wens om een nieuwe start te maken.

Marian heeft met zorg en vertrouwen voor Honders / Alting makelaars gekozen om deze verkoop te begeleiden, ondanks haar eigen expertise als makelaar en de talloze aanbiedingen die ze dagelijks ontvangt. Haar keuze voor ons benadrukt het vertrouwen in onze betrouwbaarheid en kwaliteit als makelaarskantoor.

Wessel Wiersma, die expertise heeft in de onroerendgoedmarkt van Spanje, Frankrijk en Portugal, zal deze verkoop vanuit Nederland begeleiden namens ons kantoor. Met zijn diepgaande kennis en ervaring in internationale vastgoedtransacties, zal hij ervoor zorgen dat deze verkoop vlekkeloos verloopt.

B&B Vol liefde-deelnemer Marian’s villa in Portugal is een uniek object dat past bij onze specialisatie in bijzondere en exclusieve onroerend goedobjecten. Wij kijken ernaar uit om Marian bij te staan in deze nieuwe fase van haar leven en om potentiële kopers te helpen bij het ontdekken van dit buitengewone stukje vastgoed.

Voor meer informatie over deze verkoop of voor media-aanvragen, kunt u contact opnemen met Honders / Alting makelaars.