De Mac Brew een drijvend meesterwerk te koop - Honders Alting

De Mac Brew een drijvend meesterwerk te koop

Marc Brouwers maakte ons jaar in 2021 meer dan goed toen we in zijn opdracht De Wielewaal mochten verkopen. Een succesverhaal wat inmiddels wel bekend is. Marc verkoopt nu een ander uniek object namelijk zijn boot. Daar maken we graag wat extra reclame voor.

Dit 39 meter lange meesterwerk, oorspronkelijk opgeleverd in 2002 door het gerenommeerde Nederlandse Heesen, schittert nu na een recentelijke refit. De Mac Brew biedt een tijdloos staaltje van luxueus design.

Aan boord wachten zes ruime slaapkamers op twaalf gasten, allen verzorgd door een toegewijde bemanning van zeven professionals. Het jacht biedt niet alleen een uitklapbaar zwemplateau, maar ook een scala aan waterspeelgoed, waaronder jetski’s, wakeboards, een duikset en snorkeluitrusting. Voor de liefhebbers van ontspanning is er een jacuzzi op het bovenste zonnedek. De tender ligt klaar om u op elk gewenst moment naar de wal te brengen.

Voor degenen die de Mac Brew willen ervaren zonder zich direct te binden, is het jacht beschikbaar voor charter tegen een exclusief tarief. En voor wie overtuigd is dat dit superjacht een thuis verdient, is het nu beschikbaar tegen een vraagprijs van €8,5 miljoen.

Voor meer informatie over dit buitengewone superjacht neemt u contact op met Hemmo Bloemers van Roccabella Yachts London