Only in Oisterwijk - Honders Alting

Only in Oisterwijk

Een bed van bijna € 576.000,- “Grand Vividus”,

Met Oisterwijk als het centrum van high-end lifestyle producten begrijpen wij bij Honders / Alting Makelaars als geen ander wat luxe en exclusiviteit betekenen. Daarom delen we graag het nieuws dat de meest luxueuze uitvoering van Hästens, de Grand Vividus, hier in Oisterwijk te bewonderen is.

Ontworpen in samenwerking met de wereldberoemde ontwerper Ferris Rafauli, is de Grand Vividus een waar meesterwerk van vakmanschap en comfort. Met een vanaf prijskaartje van maar liefst € 575.990 euro, staat dit matras bekend als het duurste ter wereld. Het is een symbool van luxe, exclusiviteit en tijdloos design.

Elk detail van de Grand Vividus straalt elegantie uit, van het ultra-pluche matras gemaakt van wol, katoen en paardenhaar tot het bedframe bedekt met een dambordprint en luxe lederen accenten. Dit bed is niet zomaar een slaapmeubel; het is een kunstwerk voor de slaapkamer dat de hoogste normen van comfort en stijl belichaamt.

Mis deze unieke kans niet om het meest exclusieve matras ter wereld te bewonderen in Oisterwijk bij Droomboulevard Oisterwijk