Een glimp van de Kleine Berg - Honders Alting

Een glimp van de Kleine Berg

Assistentes Puck de Jong en Sabine Smits nemen je graag mee op een culinaire reis door hun persoonlijke favoriete plekken op de Kleine Berg, waar ze vaak buiten werktijd te vinden zijn.

Bobs Traiteur: een paradijs voor fijnproevers
Bob’s Traiteur, geleid door eigenaar Bob Burghouts, biedt een selectie van pure producten en verrassende smaken die op zichzelf staan. Met een assortiment van charcuterie, wijnen, oliën en met passie bereide maaltijden, nodigt Bob’s Traiteur uit voor zowel fijnproevers als bourgondiërs. De ongedwongen sfeer van Bob’s past perfect bij de Kleine Berg, waar goed eten en gezelligheid samenkomen.

Brasserie Bellevue: Franse klassiekers
In het hart van het Bergengebied ligt Brasserie Bellevue, waar toegankelijke Franse klassiekers met passie worden bereid en casual worden gepresenteerd. Met een focus op huisgemaakte gerechten en gastvrijheid, biedt Bellevue een warm welkom voor zowel privé als zakelijke gelegenheden.

Foodies in Heels: voor de perfect gestylde tafel
Foodies in Heels, het platform voor tafeldecoratie in Nederland en België, biedt niet alleen de lekkerste en gezondste recepten, maar ook expertise in het prachtig dekken van eettafels. Hun webshop voorziet in alle benodigdheden om van elke maaltijd een feest te maken, of het nu een intiem diner of een groots feest betreft.

Trattoria Mangiare: Italiaanse sferen voor elke gelegenheid
Trattoria Mangiare verwelkomt gasten voor een authentieke Italiaanse ervaring met pure, huisgemaakte gerechten. Van snelle zakelijke lunches tot gezellige familiediners, Mangiare biedt een warme en stijlvolle ambiance in hun restaurant, terras en prachtige tuin, zeven dagen per week.

Lucie Cocina: een stukje Spanje in Eindhoven
Stap binnen bij Lucie Cocina en laat je meevoeren naar de authentieke sfeer van een Spaanse Gastrobar. Met een uitgebreide selectie van Spaanse delicatessen, wijnen en gerechten, biedt Lucie Cocina een intieme ruimte om te genieten van het goede leven, weg van de drukte.

Met een straat vol culinaire hoogstandjes en winkels is het duidelijk dat de Kleine Berg in Eindhoven zeker een hotspot is voor fijnproevers, levensgenieters, maar ook harde werkers.

Kom jij de Kleine Berg ontdekken? Begin met een kop koffie op nummer 11.