Hangt u echt in de juiste etalage? - Honders Alting

Hangt u echt in de juiste etalage?

Welkom bij op onze website, waar uw exclusieve woning de aandacht kan krijgen die het verdient – zonder overbodige omlijsting
Dankzij onze jarenlange expertise is onze virtuele etalage één van de plaatsen geworden waar woningzoekenden tussen het mooiste aanbod hun droomwoning weten te vinden. Wij zijn dan ook van mening dat onze website en daarmee ook ons netwerk dé plaats moet zijn waar uw woning vindbaar is. Om die reden willen we u de mogelijkheid bieden te adverteren op onze website. En laten we eerlijk zijn. Sommigen schilderijen horen toch ook gewoon in het mooiste museum tussen, gelijkwaardige werken te hangen?

Laat uw woning stralen in ons bewezen netwerk
Onze website is geen schreeuwend billboard maar een verfijnde etalage. Wij bieden u een platform waar uw woning niet slechts wordt gezien, maar wordt overwogen door kenners. Een plek waar kwaliteit boven kwantiteit staat en waar exclusiviteit gepaard gaat met integriteit.

Werkwijze
Stuur ons tot 5 foto’s en de specificaties van uw woning, en wij zullen uw woning met de zorg en aandacht behandelen die het verdient. We plaatsen uw woning op onze website – niet zomaar een lijst, maar een podium voor uitzonderlijke woningen. De woning zal voor een periode van maximaal één jaar geplaatst worden, of tot u de plaatsing wenst in te trekken.

Investering
Met een investering van slechts € 995,- krijgt uw woning een plaats binnen een netwerk dat gekenmerkt wordt door discretie en prestige.

Voorwaarden
Om de kwaliteit van het aanbod te kunnen waarborgen plaatsen wij alleen woningen die reeds te koop worden aangeboden door  makelaars die zijn aangesloten bij Vastgoedpro of de NVM. Wij behouden ons het recht voor om advertenties te weigeren indien de kwaliteit van de presentatie niet aansluit bij onze visie.

Wacht niet langer om uw exclusieve woning de erkenning te geven die het verdient. Neem contact op met Honders / Alting Makelaars en ontdek hoe wij een bijdrage kunnen leveren om uw exclusieve woning extra onder de aandacht te brengen.