Jacht Kopen? Ontdek het verhaal van Vanquish Yachts

Het Succesverhaal van Tom Steentjes bij Vanquish Yachts

Wie zijn nu toch de eigenaren van die prachtige huizen die we verkopen? We komen dan ook vaak bijzondere ondernemers tegen die met hun levensverhaal nog meer indruk maken dan de mooiste huizen. Tom Steentjes is een van die ondernemers. Bij een van onze eerste ontmoeting deelde Tom met trots zijn ongewone reis, waarbij hij op jonge leeftijd al complexe machines ontwierp en bouwde voor de voedselindustrie – een prestatie die ver boven het gemiddelde uitsteeg, gezien de meeste leeftijdsgenoten op dat moment nauwelijks een brommer konden starten.

In dit succesverhaal laten we het licht schijnen op Tom Steentjes, de visionaire ondernemer achter Vanquish Yachts, een bedrijf dat in 2012 werd opgericht om de traditionele normen in de wereld van motorjachten uit te dagen. Sindsdien is Vanquish Yachts uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk met een indrukwekkend netwerk. Overweeg je een jacht te kopen? Lees verder en ontdek waarom Vanquish Yachts de ideale keuze is in de wereld van motorjachten.

Tom’s verhaal begint langs een kleine rivier in Nederland, waar zijn fascinatie voor boten en techniek werd geboren. Als lasser besloot hij zijn eigen 32-voet aluminium boot te bouwen, niet wetende dat dit de start zou zijn van een opmerkelijk merk. Het echte keerpunt kwam toen hij een 43-voet boot verkocht aan een eigenaar in Ibiza, waarmee Vanquish Yachts tot leven kwam.

Het onderscheidende vermogen van Vanquish Yachts ligt in het exclusieve gebruik van aluminium en de toewijding aan klantgerichte service. Tom benadrukt dat het creëren van een betrouwbaar service netwerk van onschatbare waarde is voor het behoud van klanten en het succes van het bedrijf.

Tom’s achtergrond als machinebouwer in de voedselindustrie speelde een cruciale rol bij het vormgeven van de servicefilosofie van Vanquish Yachts. Zijn vroege ervaringen vormden de basis voor het begrip dat klanttevredenheid en hoogwaardige dienstverlening de sleutels zijn tot voortdurend succes in de veeleisende jachtindustrie.

Vanquish Yachts onderscheidt zich ook door voortdurende innovatie en het gebruik van geavanceerde technologieën om unieke en toonaangevende jachtontwerpen te leveren die voldoen aan de evoluerende eisen van klanten. Of het nu gaat om ruime dagboten of ondiepe vaartuigen, Vanquish Yachts weet keer op keer te verrassen en de verwachtingen te overtreffen.

Het volledige (Engelstalige) interview, leest u in Superyachttimes