Honders/Alting bij BNR Vastgoed gezocht - Honders Alting

Honders/Alting bij BNR Vastgoed gezocht

Het Verkopen van Unieke Vastgoedparels

Bij Honders/Alting zijn we verheugd om ons recente optreden bij BNR Vastgoed gezocht met u te delen. In een boeiend interview onthulden Kenneth Alting, mede-eigenaar van Honders/Alting, en collega Wessel Wiersma enkele van de fascinerende geheimen achter het kopen en verkopen van high-end vastgoed. Hier is een blik op wat er werd besproken in dit interessante gesprek.

De aflevering van BNR Vastgoed gezocht begon met een verleidelijke beschrijving: een villa met een royale oprijlaan, state-of-the-art keuken, acht slaapkamers, vijf badkamers, een ondergrondse wijnkelder en een zwembad in de tuin, dit alles op een perceel zo groot als twee voetbalvelden. Een dergelijke luxueuze woning zal doorgaans niet te vinden zijn op Funda, zoals Kenneth Alting opmerkte.

Kenneth Alting: “Het kopen en verkopen van huizen in dit segment begint bij het stellen van duidelijke doelen en het managen van verwachtingen. Het verkoopproces ziet vooral toeop het activeren van de juiste doelgroep van kopers.”

In het interview onthulde Kenneth enkele uitdagingen waarmee ze te maken krijgen in de high-end vastgoedmarkt, met name in het omgaan met potentiële kopers die niet altijd aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Wessel Wiersma: “Het is cruciaal om het juiste netwerk van kopers en verkopers te hebben om met succes te kunnen bemiddelen in de High end Vastgoedmarkt”

Wessel zich heeft gespecialiseerd in de Spaanse vastgoedmarkt. Hun aanwezigheid in Spanje biedt hen dan ook de mogelijkheid om vakantievilla’s van de hoogste kwaliteit aan te bieden, waarbij ze de prachtige cultuur en levensstijl van Spanje benadrukken.

Het interview bij BNR Vastgoed gezocht was een kans voor Honders/Alting om hun unieke inzichten en ervaring in de high-end vastgoedmarkt te delen. We kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten over onze werkwijze en nodigen u dan ook graag uit voor een kennismaking.

Wij blijven ons inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te begeleiden bij het kopen of verkopen van vastgoed dat opmerkelijk is in elk opzicht.

Het volledige interview luister je hier terug.