Honders/Alting goes Grimaud - Honders Alting

Honders/Alting goes Grimaud

Office news! Welkom bij Honders/Alting Azur Orange in Grimaud

De toegang tot uw droomhuis in Zuid-Frankrijk
Na jarenlange ervaring en succes in Nederland en diverse strategische samenwerkingen met internationale partners, zijn we verheugd om een nieuwe mijlpaal aan te kondigen: de opening van ons eigen affiliate kantoor in het schilderachtige Grimaud, Frankrijk. Honders/Alting Azur Orange brengt u nu nog dichter bij uw droomhuis aan de Côte d’Azur.

Gelegen aan de prachtige baai van St. Tropez, strategisch gelegen tussen de idyllische plaatsjes Sainte-Maxime en Saint-Tropez, is ons nieuwe kantoor de perfecte uitvalsbasis voor uw zoektocht naar een woning in een van de meest gewilde regio’s van Zuid-Frankrijk. Deze streek biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op zee en bergen, maar ook een rijke cultuur, natuur, en geschiedenis.

Persoonlijke begeleiding op maat
Bij Honders/Alting vinden we persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend. Een huis kopen is een belangrijke beslissing en daarom nemen we de tijd om uw wensen te begrijpen. Onze ervaren Nederlandse makelaars kennen de regio als geen ander en begeleiden u door het hele proces, van het eerste gesprek tot de uiteindelijke aankoop of verkoop.
Onze Nederlandse en Franse teams werken nauw samen om u te ontzorgen. Met een kantoor in Oisterwijk en een professioneel team op locatie in Grimaud, kunt u zowel in Nederland als in Frankrijk terecht voor al uw vragen en wensen. Dit maakt de lijnen korter en bespaart u tijd en moeite.

Transparantie en expertise
De Franse vastgoedmarkt staat bekend om zijn complexiteit en gebrek aan transparantie. Woningen staan vaak bij meerdere makelaars te koop en adressen worden meestel niet vermeld (of eigenlijk nooit vermeld). Dit kan voor veel frustratie en tijdverlies zorgen. Honders/Alting Azure Orange brengt transparantie in deze markt. We hebben toegang tot het volledige aanbod en werken samen met andere betrouwbare lokale bureaus om uw kansen op succes te vergroten.

Wij bieden een unieke combinatie van Franse marktexpertise en Nederlandse commerciële instelling en service. Ons team van deskundigen, bestaande uit notarissen, belastingadviseurs, hypotheekadviseurs, architecten, en interieurontwerpers, staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen.

Een zorgeloze ervaring
Onze klanten waarderen het gemak en de tijdsbesparing die wij bieden. Wat is er fijner dan alles eerst in Nederland te bespreken en vervolgens volledig ontzorgd te worden in Frankrijk? Of u nu wilt kopen of verkopen, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt en u de beste prijs krijgt.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen
Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van een woning aan de Franse Rivièra? Neem dan gerust contact op. Ons team staat klaar om u te woord te staan en te helpen bij uw zoektocht naar het ideale huis. Of kom gewoon eens langs op ons gezellige kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Met Honders/Alting Azur Orange kiest u voor een betrouwbare partner met bewezen kennis en kunde. Wij spreken uw taal, kennen de lokale markt en zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning in het prachtige Zuid-Frankrijk.

Honders/Alting Azur Orange Real Estate – Uw vertrouwde makelaar aan de Côte d’Azur.