Lotte Drijvers, Het gezicht achter Bylotte - Honders Alting

Lotte Drijvers, Het gezicht achter Bylotte

Bij Honders/Alting zetten we niet alleen in op exclusieve huizen, maar ook op de prachtige mensen en verhalen die achter deze huizen schuilgaan. Onlangs verkochten we met trots een schitterende woning aan de Schweitzerlaan in Eindhoven. De Instagram Reel van deze woning bereikte maar liefst 34 duizend views, mede dankzij de enorme aanhang van eigenaresse Lotte Drijvers, de bezielde kracht achter Bylotte. Een waar Instagram-fenomeen onder liefhebbers van de mooiste damesmode. Laten we meer ontdekken over Lotte en haar inspiratie.

Daan van den Berg: Hallo Lotte! Allereerst, gefeliciteerd met het succes van Bylotte en de indrukwekkende Instagram-aanhang. Zou je ons kunnen vertellen hoe het idee achter Bylotte is ontstaan?

Lotte: Zeker, en hartelijk dank! Het idee achter Bylotte ontstond uit mijn passie voor damesmode en mijn wens om anderen te inspireren. Mode is voor mij meer dan kleding – het is een manier om je persoonlijkheid te uiten en je zelfverzekerd te voelen. Bylotte is geboren uit het verlangen om een platform te creëren waar vrouwen zich kunnen laten inspireren door stijlvolle en tijdloze mode.

Daan: Je bent duidelijk succesvol in het overbrengen van jouw passie. Wat maakt Bylotte uniek in vergelijking met andere modewinkels?

Lotte: Wat Bylotte echt uniek maakt, is onze zorgvuldige selectie van merken en stukken. We streven ernaar om tijdloze items te cureren die niet alleen elegant zijn, maar ook een verhaal vertellen. We hechten veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl, en dat zie je terug in onze collecties. Daarnaast geloven we in persoonlijke aandacht en creëren we een warme, inclusieve community voor onze klanten.

Daan: We hebben vernomen dat je een indrukwekkende groep volgers hebt op Instagram. Wat denk je dat jouw stijl en visie zo aantrekkelijk maken voor je publiek?

Lotte: Ik denk dat mijn passie en oprechte liefde voor mode resoneren met mijn publiek. Mijn stijl is tijdloos en verfijnd, en ik probeer altijd een balans te vinden tussen klassieke elegantie en moderne trends. Daarnaast deel ik niet alleen kleding, maar ook mijn persoonlijke reis en ervaringen. Ik denk dat mensen zich daardoor kunnen identificeren met mijn merk en de verhalen erachter.

Daan: Tot slot, wat kunnen we verwachten van de toekomst van Bylotte?

Lotte: In de toekomst blijven we ons richten op het aanbieden van prachtige mode en het inspireren van vrouwen over de hele wereld. We willen onze community verder uitbreiden en een nog bredere selectie van stijlvolle en duurzame items aanbieden. Mijn doel is om vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en mooi te voelen, ongeacht hun levensstijl.

BYLOTTE EINDHOVEN BYLOTTE KLEINE BERG
Begin 2021 werd de nieuwste vestiging van BYLOTTE store geopend op de Kleine Berg – één van de bruisendste straten in Eindhoven. In dit artistieke hart vind je onder meer (kunst)galerieën, kunst, boutiques, de hipste modezaken en de heerlijkste restaurants.  

Ben je op zoek naar exclusieve damesmode in Eindhoven? Dan ben je in onze boutique op de Kleine Berg aan het juiste adres. Met een oppervlakte van 350 m2 is ons filiaal op de Kleine Berg  een heuse shop walhalla. Het interieurconcept is geïnspireerd door ‘moderne vrouwelijkheid’ en speelt met contrasten. De basis is daarnaast kalm met naturel tinten.  

In onze winkel op de Kleine Berg in Eindhoven vind je exclusieve merken als extreme cashmere, Max Mara, Golden Goose, forte_forte, IRO, XIRENA and many, many more!