Oisterwijk versterkt zijn status als Super Car Hub - Honders Alting

Oisterwijk versterkt zijn status als Super Car Hub

Het aangekondigde nieuws onthult dat Porsche Centrum Eindhoven haar nieuwe ‘clubhuis’ zal bouwen in het pittoreske Oisterwijk, waarbij een nieuw epicentrum van automotive excellentie wordt gecreëerd. Dit is een opwindende stap voorwaarts in de voortdurende groei van de autowereld in de regio, en een directe bevestiging van de visie die ooit door www.duparc.nl werd geïnitieerd.

Met de droom auto boulevard die ooit werd geïnspireerd door www.duparc.nl, heeft Oisterwijk bewezen een ware magneet te zijn voor liefhebbers van high-end auto’s en supercars. De visie van de eigenaar van Duparc, die altijd heeft geloofd dat Oisterwijk de ultieme bestemming is voor degenen die op zoek zijn naar absoluut meesterlijk vakmanschap op vier wielen, wordt nu eens te meer bevestigd en versterkt door de komst van Porsche Brabant.

De locatie van Oisterwijk is niet alleen idyllisch, maar ook strategisch gekozen. Het biedt de perfecte omgeving om de luxueuze en verfijnde levensstijl van Porsche en andere supercarmerken te weerspiegelen. Dit nieuwe centrum zal niet alleen autoliefhebbers aantrekken, maar ook de stad zelf verder op de kaart zetten als een bestemming voor zij die streven naar het allerbeste op het gebied van auto’s, lifestyle en elegantie.

De komst van Porsche Brabant naar Oisterwijk belooft een nieuw tijdperk van verfijning en automobielgenot. Het versterkt de status van de stad als een onmisbare bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme supercar-ervaring. Met de visie van Duparc als inspiratiebron en de toevoeging van Porsche Brabant, ziet de toekomst van Oisterwijk’s automotive landschap er glansrijk uit.