Uw internationale vastgoedreis begint hier - Honders Alting

Uw internationale vastgoedreis begint hier

Compleet ontzorgd worden gedurende het gehele aankoopproces
Bij Honders/Alting Makelaars geloven we in een volledige ontzorging van u als klant. Ons team, met bijna 20 jaar ervaring in de Spaanse vastgoedwereld, biedt u begeleiding en advies bij het gehele aankoopproces. Of u nu een woning voor eigen gebruik zoekt of investeringspanden overweegt, we zijn er om u te begeleiden op uw reis.

Een eerste gesprek op kantoor in Oisterwijk of bij u thuis
U bent altijd welkom voor een intakegesprek op ons kantoor in Oisterwijk, waar we uw wensen en behoeften in kaart brengen. Als u dat liever heeft, komen we ook graag bij u thuis om uw plannen te bespreken, en zoeken we samen naar de beste oplossingen voor uw vastgoedbehoeften.

Een uitgebreid netwerk van samenwerkende Nederlandse specialisten
Ons uitgebreide netwerk van Nederlandse specialisten in het buitenland stelt ons in staat om directe contacten te leggen met projectontwikkelaars en andere relevante partijen. Hierdoor kunnen we u de meest up-to-date informatie en mogelijkheden bieden.

Specialisatie in Costa del Sol en Costa Blanca
Met een bijzondere specialisatie in de Costa del Sol en Costa Blanca, kennen we de markt als geen ander. Of u nu de zonnige kusten van Spanje wilt verkennen of elders in het buitenland op zoek bent naar vastgoed, ons team staat voor u klaar.