Vooraanstaand makelaarskantoor ontvangt voortaan haar klanten in de gevangenis - Honders Alting

Vooraanstaand makelaarskantoor ontvangt voortaan haar klanten in de gevangenis

Honders/Alting Makelaars, de onbetwiste autoriteit in high-end vastgoed, zet een nieuwe mijlpaal in de branche door hun nieuwste vestiging te openen in de meest onverwachte locatie – de voormalige Koepelgevangenis van Haarlem. Deze gewaagde zet, die kan worden beschouwd als een ‘gevangenisstraf’ voor vastgoedliefhebbers, laat zien dat Honders/Alting bereid is om buiten de comfortzone van de traditionele makelaardij te denken.

Kenneth Alting, mede-eigenaar van Honders/Alting Makelaars, grapte: “We hebben letterlijk en figuurlijk een nieuwe ‘cel’ geopend voor ons bedrijf. Vanaf nu zullen we alle ‘luxeopsluitingen’ van vastgoed in de Koepel behandelen.”

Terwijl sommigen misschien zouden denken dat dit het einde van Honders/Alting is, heeft het makelaarskantoor andere plannen. De voormalige gevangenis zal worden omgevormd tot een unieke en exclusieve kantoorruimte die het begrip ‘vastgoedbevrijding’ naar een nieuw niveau tilt.

Leon Rinsma, mede-eigenaar van Honders/Alting Makelaars Utrecht en nu dan ook Haarlem, voegde eraan toe: “Ons nieuwe kantoor in de Koepel zal absoluut een ‘hoge mate van veiligheid’ bieden voor onze klanten. We hebben hier ruimte om te ‘bewaren’ wat we ‘vastgoedjuwelen’ noemen.”

Met hun kenmerkende gevoel voor humor en innovatie laat Honders/Alting zien dat ze vastbesloten zijn om de branche te blijven verbazen. Hoewel ze nu werken vanuit een voormalige gevangenis, blijven ze zich richten op het bieden van premium vastgoeddiensten en het verleggen van de grenzen van de mogelijkheden.

Als u nieuwsgierig bent naar deze unieke ‘vastgoedcel’ in de Koepelgevangenis van Haarlem en wilt ontdekken wat voor ‘ontsnappingsmogelijkheden’ Honders/Alting voor u heeft, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Houdt daarbij wel rekening met de bezoekuren.