Voorkennis over Eindhoven, de Beleggingsparel van Nederland - Honders Alting

Voorkennis over Eindhoven, de Beleggingsparel van Nederland

De regio Eindhoven heeft een enorme boost gekregen met de recente aankondiging van een miljardenimpuls vanuit het Rijk. Deze investering is gericht op het behoud van techbedrijven en onderstreept de groeiende reputatie van Eindhoven als dé innovatiehub van Nederland, en mogelijk zelfs op wereldniveau.

Deze ontwikkeling werpt echter ook een nieuwe blik op de uitdagingen waarmee de regio wordt geconfronteerd, met name op het gebied van huisvesting. De druk op de woningmarkt in Eindhoven is al aanzienlijk en zal naar verwachting verder toenemen als gevolg van de toenemende vraag naar vastgoedbeleggingen.

Wat dit betekent voor de woningmarkt in Eindhoven? Dat laat zich raden, maar is ook al opgemerkt door steeds meer, van buiten de regio afkomstige vastgoedbeleggers. Die laten hun oog ook steeds meer  vallen op de Eindhovense vastgoedmarkt. Niet alleen vanwege het directe rendement, maar vooral vanwege het enorme potentieel van het indirecte rendement.

Stel je voor: Een prijs van € 6.500,- per vierkante meter woonoppervlakte wordt in Eindhoven  als aanzienlijk In steden als Amsterdam of Utrecht fronst niemand meer zijn wenkbrauwen bij prijzen van € 12.000,- per vierkante meter.

Het is dan ook niet moeilijk voor te stellen dat de kern van Eindhoven een enorme waardeontwikkeling zal doormaken die zich zal verspreiden over de gehele regio.

Wat kan dit voor u betekenen? De Eindhovense vastgoedmarkt biedt ongekende mogelijkheden voor investeerders, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar nieuwbouwwoningen. Het is in dit licht bezien goed om nog eens stil te staan bij Nieuw Bergen. Dit gebouw is grotendeels verkocht, maar biedt nog interessante mogelijkheden voor beleggers. Extra interessant omdat de bouw al in volle gang is.

Nieuw Bergen Eindhoven