Zien is geloven - Honders Alting

Zien is geloven

Zaterdag aanstaande kunt u met eigen ogen zien dat het meest iconische nieuwbouwproject van Eindhoven realiteit aan het worden is.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een appartement in Nieuw Bergen, is dit dus het perfecte moment om de beschikbare woningen (in aanbouw) te bezichtigen.

Ontwikkelaar Stam De Koning biedt een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van het project. Tijdens de Dag van de Bouw geven zij, samen met diverse partners, inzicht in de complexe wereld van bouw en ontwikkeling. Bezoekers kunnen tussen 10:00 en 13:30 uur de bouwplaats betreden via de poort aan de Deken van Somerenstraat. Vergeet niet om dichte schoenen te dragen, want veiligheid staat voorop.

Stam De Koning realiseert dit indrukwekkende project in samenwerking met verschillende zusterbedrijven binnen moederbedrijf VolkerWessels. Gedurende de open dag zullen vertegenwoordigers (waaronder SDK Vastgoed, KWS en Gebr. Van Kessel) aanwezig zijn om hun specialismen en bijdragen aan het project toe te lichten.

Wij en onze collega’s van van Santvoort Makelaars, zijn aanwezig om je van alle benodigde informatie te voorzien.

Luxe en moderne woonervaring in het hart van Eindhoven

Nieuw Bergen biedt uitzonderlijke luxe en een hypermoderne uitstraling in het centrum van Eindhoven. Dit project belichaamt wonen op zijn best, met een unieke mix van stedelijke dynamiek en geborgenheid. Hier geniet je van het stadsleven met alle gemakken en faciliteiten binnen handbereik.

De bouw van Nieuw Bergen is op 1 maart 2023 gestart en verloopt in fases. De gebouwen Indigo, Violet, Blue en Rouge hebben een bouwtijd van drie jaar. De gebouwen Orange, Jaune en Vert worden binnen twee jaar opgeleverd, wat betekent dat deze laatste drie gebouwen bijna klaar zijn voor bewoning.

Kortom; de perfecte kans om jouw potentiële nieuwe woning te bezichtigen en je te laten informeren over alles wat Nieuw Bergen te bieden heeft.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 8 juni a.s.
  • Tijd: 10:00 – 13:30 uur
  • Locatie: bouwplaats Nieuw Bergen, ingang via de poort aan de Deken van Somerenstraat
  • Kleding: dichte schoenen verplicht

We zien je graag aanstaande zaterdag!