Puerto de Mazzaron | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 12 beelden

Puerto de Mazzaron | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 249.600

Welkom bij dit prachtige nieuwbouw wooncomplex met een gemeenschappelijk zwembad, bestaande uit 12 bungalow appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, een open keuken met zithoek en inbouwkasten. Deze bungalows worden gemeubileerd en met airconditioning geleverd, waardoor ze direct klaar zijn voor bewoning!

De bungalows op de begane grond beschikken over een eigen tuin, terwijl de bungalows op de eerste verdieping een eigen solarium hebben. Elke bungalow wordt geleverd met een garage en berging in de kelder, waardoor u voldoende ruimte heeft voor opslag en uw voertuig.

Dit complex is een afgesloten urbanisatie met een gemeenschappelijk zwembad en ligt op slechts een steenworp afstand van het prachtige strand van El Alamillo. De gemeente Mazarrón, gelegen in het zuiden van de regio Murcia, ligt op ongeveer 72 km van de hoofdstad Murcia. Puerto de Mazarrón staat bekend om zijn prachtige gouden zandstranden, waar u tal van restaurants en voorzieningen op loopafstand vindt. Daarnaast heeft het een toeristisch informatiepunt om bezoekers te helpen bij het verkennen van de omgeving.

De luchthaven Murcia – Corvera ligt op slechts 35 km afstand, waardoor dit gebied gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers. Geniet van de rustige omgeving, de prachtige stranden en de ontspannen levensstijl die Mazarrón te bieden heeft!

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
77
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2