Javéa | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 6 beelden

Javéa | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 3.995.000

In samenwerking met één van onze lokale, Nederlandse projectontwikkelaars, bieden wij u dit unieke project aan, gelegen op één van de meest gewilde en beste locaties van de Costa Blanca, Javéa met prachtige panorama zeezichten en voorzien van alle luxe en comfort.

Het pand biedt 4 royale slaapkamers, 5 badkamers, een terras van 125m2 en uw eigen zwembad van 50m2. Tevens is er een garage voor 2 voertuigen en zijn er in dit proces van de bouw nog diverse aanpassingen mogelijk, zoals het aanbrengen van een extra slaapvertrek en eventueel uitbreiden van de terrassen.

Geliefd Javéa is centraal gelegen tussen zowel Alicante als Valencia airport en is daardoor uitstekend bereikbaar. Niet voor niets weten vele Nederlanders deze oase van luxe, royale stranden en heerlijke horeca al jaren te vinden, voor zowel permanente bewoning alsmede ter investering.

Ons netwerk stelt u in staat deze villa te personaliseren of uw persoonlijke ontwerp te realiseren. Informeer daarom naar de ontwikkelingsmogelijkheden in nauwe samenwerking met ons kantoor.

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2024
Woonoppervlakte
420
Perceeloppervlakte
1605
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
5