Nueva Andalucia | Marbella | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 22 beelden

Nueva Andalucia | Marbella | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 2.575.000

Deze ruim moderne villa beschikt 5 slaapkamers en suite verdeeld over de begane grond, waarvan er één gezellige privé bijlage is met een eigen ingang, perfect voor extra gasten die op bezoek komen.

Op dezelfde verdieping vind je ook een volledig nieuwe open Duitse keuken, een prachtig ingerichte eetkamer en woonkamer, klaar om in te trekken. Bovendien is er een authentieke openhaard voor de wat koelere maanden van het jaar, evenals vloerverwarming door het hele huis.

Als je de nieuwe glazen deuren opent om toegang te krijgen tot het buiten eetgedeelte en de lounge, vind je een groot buitenzwembad in de weelderige landschapstuin, helemaal privé. Bovendien beschikt deze villa over een nieuwe en moderne Finse sauna, met directe toegang tot de tuin en het zwembad.

Op de eerste verdieping bevinden zich de laatste twee slaapkamers, beide en suite, waarvan één de hoofdslaapkamer is met directe toegang tot een groot terras, met een schilderachtig uitzicht op de berg La Concha.

De villa heeft ook een ruim dakterras om de hele dag van de zon te genieten, met uitzicht op de Las Brisas golfbaan.

Deze villa is niet alleen gebouwd met hoogwaardige materialen, maar ook met energiebesparing in gedachten, met zonnepanelen voor de productie van warm water.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
448
Perceeloppervlakte
802
Aantal slaapkamers
5