Grimaud | Golf van Saint Tropez - Honders Alting

Bekijk 49 beelden

Grimaud | Golf van Saint Tropez

Vraagprijs
€ 3.900.000

Geniet van het leven met familie en vrienden in deze prachtige villa, gelegen in een zeer gewilde omgeving, op steenworp afstand van de zee en slechts 300 meter verwijderd van de golfbaan.

Deze ruime villa, met een oppervlakte van ongeveer 300 m², bevindt zich op een royaal perceel van 3.974 m², compleet met een verleidelijk zwembad. Een unieke kans doet zich voor, want deze eigendom staat momenteel te koop.

Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen in 2007. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime entree die leidt naar de verschillende vertrekken. De woonkamer en aparte eetkamer bieden ruimte voor uitgebreide diners en bijeenkomsten.

De keuken, voorzien van een grote voorraadkast, is een waar paradijs voor kookliefhebbers.
Twee slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, bevinden zich aan weerszijden van het huis, waardoor privacy en comfort gewaarborgd zijn.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Eén van deze slaapkamers biedt toegang tot een ruim terras, compleet met een kleedkamer, badkamer en toilet. De andere slaapkamer beschikt over een eigen doucheruimte en toilet.

Het tuinniveau herbergt extra ruimtes, zoals een kelder en een stookruimte, evenals een grote multifunctionele ruimte, die talloze mogelijkheden biedt voor recreatie of opslag.

Deze villa is een ware oase van rust en comfort, waar elke dag voelt als een vakantie. Mis deze unieke kans niet om een stukje paradijs aan de Middellandse Zee te bezitten.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
300
Perceeloppervlakte
3974
Aantal slaapkamers
4