Grimaud | Golf van Saint Tropez - Honders Alting

Bekijk 11 beelden

Grimaud | Golf van Saint Tropez

Vraagprijs
€ 395.000

Dit prachtige appartement van 70 m² is volledig gerenoveerd met oog voor smaak en stijl. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal, ideaal voor het ontvangen van gasten. De woon- / eetkamer en open keuken zijn een ware blikvanger, met een kantoorruimte en maar liefst drie mooie openingen die uitkijken op een schilderachtig plein. Hier geniet u van veel natuurlijk licht en een aangename sfeer.

Het appartement beschikt over een prachtige en-suite slaapkamer met eigen badkamer, een ruime kast en zelfs een aparte wasruimte. Daarnaast is er nog een tweede slaapkamer met een kast, een aparte doucheruimte en een gastentoilet. De renovatie heeft gezorgd voor mooie volumes en hoogwaardige afwerkingen, wat bijdraagt aan het comfort en de luxe van de woning.

Met zijn zuidelijke ligging geniet het appartement van veel zonlicht en biedt het een prachtig uitzicht zonder inkijk. Dit is een unieke kans om te wonen in een stijlvol en volledig gerenoveerd appartement dat klaar is om betrokken te worden.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
70
Perceeloppervlakte
70
Aantal slaapkamers
2