Estepona | Málaga | Andalucía - Honders Alting

Bekijk 24 beelden

Estepona | Málaga | Andalucía

Dit strandhuis, gelegen in Estepona, biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, Estepona Haven, Gibraltar en de kust van Afrika. De woning ligt op het zuiden en heeft directe toegang tot het strand, evenals een pas aangelegde boulevard die ontspannen wandelingen en fietstochten langs de kust mogelijk maakt. Binnen handbereik liggen Estepona Haven, supermarkten en winkels.

Op de hoofdverdieping verwelkomt een uitnodigende entreehal u, gevolgd door een ruime woon-/eetkamer die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste open keuken, met directe toegang tot een groot terras. Dit terras, zowel overdekt als open, biedt een uitzonderlijk uitzicht op de kust.

Op de eerste verdieping bevindt zich de luxueuze hoofdslaapkamer, compleet met ensuite badkamer en kleedruimte, evenals een logeerkamer en aparte badkamer.

De benedenverdieping herbergt een extra logeerkamer en badkamer, samen met twee veelzijdige kamers die kunnen dienen als extra slaapkamer, kantoor of entertainmentruimte.

Het pand beschikt over 1 aangewezen parkeerplaats voor extra gemak. Bewoners van deze gemeenschap kunnen genieten van 2 gemeenschappelijke zwembaden en goed onderhouden, weelderige tuinen.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
144
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3