Benahavís | Marbella | Costa del Sol - Honders Alting

Bekijk 30 beelden

Benahavís | Marbella | Costa del Sol

Vraagprijs
€ 2.490.000

Dit gloednieuwe penthouse met panoramisch zeezicht in Marbella bevindt zich in Real de la Quinta, Benahavís.
Het is perfect georiënteerd op het zuiden en zuidoosten, waardoor het een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de kust biedt.

Het appartement beschikt over een ruime woon- en eetkamer, inclusief een volledig uitgeruste open keuken met eersteklas Siemens apparatuur. Het bestaat uit een royale hoofdslaapkamer met eigen badkamer, drie gastenkamers die een badkamer delen en een apart gastentoilet voor extra comfort.

Vanuit de woonruimte heeft u directe toegang tot de terrassen met privé zwembad. De penthouse is voorzien van een airconditioningsysteem met verwarming en vloerverwarming via het Airflow systeem.

Er zijn 3 parkeerplaatsen en berging inbegrepen. Het complex biedt prachtige gemeenschappelijke tuinen en een verfrissend zwembad.

Quercus is onderdeel van het prestigieuze Real de la Quinta Residential Country Club Resort, gelegen in de uitlopers van de Sierra de las Nieves met uitzicht op de majestueuze berg La Concha. Deze bijzondere locatie staat bekend om zijn pittoreske uitzichten, een sereen meer en opmerkelijke voorzieningen zoals een golfbaan, de exclusieve El Lago Club, een luxe 5-sterrenhotel en een bruisend commercieel gebied.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
187
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3.5