Las Colinas | Orihuela Costa | Costa Blanca - Honders Alting

Bekijk 19 beelden

Las Colinas | Orihuela Costa | Costa Blanca

Vraagprijs
€ 475.000

Welkom bij dit prachtige nieuwbouw wooncomplex in Las Colinas Golf, bestaande uit 15 luxe appartementen met enorme terrassen die uitkijken op de omliggende natuurlijke groene omgeving. We hebben een combinatie gemaakt van moderne en traditionele mediterrane architectuur. Ons doel vanaf het begin was om appartementen te creëren met hoogwaardige materialen, waaronder vloerverwarming met water, quooker kraan, luchtverversingssysteem, geluidsreducerende plafonds, gelakte keukens, smart home systeem en nog veel meer. Met de bevoorrechte locatie en het prachtige uitzicht geloven we dat dit complex voldoet aan de criteria van klanten met een verfijnde smaak.

Op de eerste en tweede verdieping vindt u 8 appartementen: 6 appartementen met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet, en 2 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen op de eerste verdieping hebben grote terrassen met een prachtig uitzicht.

Op Las Colinas Golf & Country Club vindt u een breed scala aan voorzieningen voor de eigenaren, zoals tennis, padel-tennis, fitness, massage, golf, trekking en nog veel meer. Binnen de club vindt u ook verschillende restaurants en een minimarkt met versgebakken brood en meer. Geniet van 200.000 vierkante meter aan prachtige mediterrane landschappen en maak prachtige wandelingen door de weelderige inheemse flora en de uitgestrekte velden met sinaasappel- en citroenboomgaarden.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Woonoppervlakte
101
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2