De Bukit | Bali - Honders Alting

Bekijk 11 beelden

De Bukit | Bali

Vraagprijs
€ 6.200.000

Prachtige luxe klifvilla in de Bukit

Deze luxe klifvilla met 7 slaapkamers en 8 badkamers ligt op 1.845 vierkante meter grond in een privé en veilig beheerd villacomplex op de Bukit en heeft een ononderbroken uitzicht op de oceaan met directe toegang tot de klif vanuit de tuin.

Dit moderne pand is perfect geïntegreerd in prachtig aangelegde tuinen op de top van de klif en is geïnspireerd op de traditionele Balinese architectuur en Feng Shui. Het beschikt over een gigantisch zwembad van 135 vierkante meter met een breed pooldeck, poolterrassen en een Bale.

Prachtige tuinen en zwembad terrassen bieden vele locaties om te ontspannen of te spelen, terwijl er verschillende gebieden zijn om te loungen en te dineren, waaronder een gemeenschappelijke zwembad woonkamer en open keuken en veel prive-ruimtes om van te genieten.

Er zijn 7 ruime Suites en Studio’s; een ongelooflijke Master Suite, een Library Suite, een Pool Suite en 3-Studio’s met toegang tot de tuin en het zwembad, allemaal met heerlijk comfortabele bedden, kwaliteitslinnen, handdoeken en badkamervoorzieningen.

U vindt er ook een ruime woon- en eetruimte, een open keuken en een terras met zeezicht, een woonkamer en eetruimte bij het zwembad die groot genoeg is voor 14 gasten, 24-uurs beveiliging en managementdiensten, evenals een gasgestookte generator als back-up en een volledig geïntegreerd CAT5-bekabelingssysteem dat uw gezinswoning in een smart home kan veranderen.

Er zijn ook personeelsvertrekken voor live-in personeel, een wasruimte en uit het zicht wasdroogruimte, een wijnkelder en voedselopslag, een grote interne wateropslagtank, en een regenwateropvangsysteem en tank voor irrigatie.

Deze villa wordt aangeboden met Freehold titel voor IDR 94.683.610.000 (ca. 6,2 miljoen USD.)
Als u meer informatie wilt of de villa wilt zien, neem dan vandaag nog contact met ons op.

VOORDELEN
Betaalbare investering zonder zorgen over beheer en bedrijfsvoering
U kunt deze villa kiezen voor uw privé verblijf of investering
Positie in de hoogste klif
Eén poort systeem
Een plek voor comfortabel wonen

Gazebo
Jacuzzi
Garage
Airconditioner
Wifi

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2012
Perceeloppervlakte
1845
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
8