Beeldbuisring 40 - Honders Alting

Bekijk 39 beelden

Beeldbuisring 40

Vraagprijs
€ 895.000

De mooiste loftwoning van Strijp is nu te koop!

Stijlvol en ruim wonen op het hippe Strijp R in een loftwoning van 180 m² met een gaaf industrieel karakter, een sfeervol dakterras en een groot souterrain. Het woongedeelte, de keuken en het dakterras zijn gesitueerd op de bovenste verdieping, waar de dakconstructie van ongekende schoonheid is. Op de begane grond zijn twee zeer ruime slaapkamers en twee badkamers, waarbij de slaapkamers een slimme en-suite verdeling hebben. De tweede slaapkamer is eventueel relatief eenvoudig te verdelen in 2 separate ruimtes waardoor een 3e slaapkamer ontstaat.
Deze loftwoning is gebouwd in 2015 en derhalve uitstekend geïsoleerd. Verwarming geschiedt via bodemenergie-systeem, waarbij u de vloeren als verwarming en koeling kunt gebruiken. Het souterrain heeft een eigen entree en bij deze bijzondere woning hoort een vaste parkeerplek aan de buitenzijde van het gebouw. De loftwoning is gesitueerd in het voormalige RAG Pompgebouw, dat door architectenbureau Eek en Dekkers (bekend van Piet Hein Eek) is getransformeerd in een stijlvol woongebouw.

Strijp R ademt creativiteit, luxe en sfeer uit. Bewoners ervaren de wijk als een prettige woonomgeving die een fijne dynamiek heeft. Gerenommeerd designer Piet Hein Eek zorgt met zijn restaurant, design-studio, werkplaats/atelier en frietzaak voor een creatieve ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers in de wijk. Strijp-R is qua locatie uniek omdat het gesitueerd is tussen het groen en de bruisende binnenstad. Kortom, the best of both worlds.
Het grenst aan landgoed de Wielewaal en het Philips de Jongh park. De Internationale School Eindhoven is in de nabijheid, wat het internationale karakter van deze wijk verklaart. Ontdek tevens het naastgelegen Strijp S waar wordt gewerkt en waar vele restaurantjes en barretjes zijn voor een kop koffie, lunch of diner. Verder is het maar 10 minuten fietsen naar het centrum en de treinstations Eindhoven Centraal of station Strijp-S zijn binnen handbereik.

INDELING
De loftwoning is verdeeld over drie verdiepingen; een souterrain, de slaapverdieping op de begane grond en de bovenverdieping is de spectaculaire woonetage.

BEGANE GROND
Open de dubbele, blauwe deuren naar de hal. De stoere vloer, het gladde stucwerk, oude industriële deuren en de bordestrap met vide trekken direct uw aandacht. Aan de rechterzijde is een ruime slaapkamer (ca. 35 m²), in gebruik als zit- en werkkamer. Dit is een inspirerende, rustige ruimte met grote ramen aan twee zijden en een op maat gemaakte kastenwand. Bij het zitgedeelte is een deur die toegang geeft tot de wasruimte/berging. De aansluitende badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en een wastafel.
Aan de andere zijde, bij de garderobe, is de master bedroom (ca. 34 m²) met eigen badkamer gesitueerd. De en-suite kleedruimte met op maat gemaakte kastenwand zorgt ervoor dat het slaapgedeelte een aangename rust uitstraalt. De badkamer is heel ruimtelijk ingedeeld met een grote inloopdouche, wastafelmeubel, bidet en een aparte toiletruimte.

EERSTE VERDIEPING
De dakconstructie met geklonken spanten en daarop de betoncassettes is van ongekende schoonheid. Op deze verdieping zijn de woonkamer en keuken gesitueerd. Hier is de sfeer van het industriële verleden nog altijd aanwezig, mede dankzij de stalen ramen met isolerende beglazing en de betonvloer met vloerverwarming. De totale oppervlakte, exclusief trap, is iets meer dan 78 m². Een grote pui met schuifpui verbindt de woonkeuken met het sfeervolle dakterras. Uw oog valt op de mooie keukenopstelling in Piet Hein Eek design met een groot eiland, rvs-blad en alle benodigde inbouwapparatuur.

DAKTERRAS
Het dakterras is een prachtige buitenruimte met een oppervlakte van bijna 18 m². De ruimte heeft de beleving van een tuinkamer en biedt meer dan genoeg ruimte om met meerdere personen buiten te zitten. Op de begane grond, bij de entree, is een tweede terras gemaakt.

SOUTERRAIN
Het souterrain heeft een gebruiksoppervlakte (overige inpandige ruimte) van ca. 95 m². De eigen entree maakt het stallen van fietsen mogelijk en een deel van deze ruimte is ingericht als technische ruimte, waar de warmtepomp staat.

BIJZONDERHEDEN
– Vanuit verschillende hoeken in de woning, prachtig uitzicht op de volgroeide platanen omgeving;
– Het gebouw (transformatie in 2015) is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;
– Stalen kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Duurzaam en wonen dankzij de WKO-installatie (via bodemenergie-systeem);
– Vloerverwarming en vloerkoeling op de woonverdiepingen;
– Vaste parkeerplaats (eigendom);
– VvE bijdrage € 288,- per maand;
– Energielabel A.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
180
Inhoud
948
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2

Locatie