Brede Steeg 41, Oisterwijk - Honders Alting

Bekijk 54 beelden

Brede Steeg 41, Oisterwijk

Vraagprijs
€ 1.985.000

Deze exclusieve woning aan de Brede Steeg 41 biedt een weelde aan luxe en ruimte, aangevuld met diverse hoogwaardige voorzieningen.

Luxe leefomgeving
Deze prachtige woning is met oog voor detail ontworpen om een luxueuze woonervaring te creëren. De riante leefruimtes vloeien naadloos in elkaar over en bieden volop plaats voor allerlei activiteiten. De warme ambiance van de woning zorgt ervoor dat u zich direct thuis zult voelen.

Voortreffelijke ligging
De locatie van de Brede Steeg 41 is buitengewoon gunstig. Met scholen, sportfaciliteiten en het bruisende stadscentrum op korte afstand, geniet u van een moeiteloze toegang tot allerlei voorzieningen. Uw kinderen kunnen gemakkelijk naar school fietsen en sportactiviteiten bijwonen, terwijl u profiteert van alle comfort en gemakken.

Natuurlijke pracht
De schoonheid van de omgeving komt tot uiting in de betoverende Brede Steeg, die harmonieus samengaat met de natuurlijke omgeving. Hier kunt u genieten van serene wandelingen en fietstochten, een perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De rustige omgeving vormt een prachtig contrast met het levendige stadsleven.

Luxe en duurzaamheid in één
Naast comfort biedt deze woning een vleugje luxe. In de achtertuin bevindt zich een verkwikkend zwembad, ideaal voor ontspanning en genot. Het zwembad wordt verwarmd middels een efficiënte warmtepomp, waardoor u duurzaam kunt genieten. Bovendien dragen de zonnepanelen op het dak bij aan duurzaamheid en verminderen ze uw energiekosten.

Direct klaar
Deze woning is onlangs volledig gemoderniseerd, waardoor u direct kunt intrekken zonder zorgen. Elk aspect is met precisie vernieuwd, zodat u kunt genieten van een eigentijdse levensstijl zonder enige renovaties.

In essentie biedt de Brede Steeg 41 een unieke kans voor wie zoekt naar luxueus comfort, ruimte en natuurlijke pracht, verrijkt met hoogwaardige voorzieningen. Voel u vrij om contact met ons op te nemen en deze schitterende woning zelf te ervaren. Ons team staat klaar om u te begeleiden in dit opwindende avontuur van weelderig wonen.

Energielabel A

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
367
Perceeloppervlakte
1459
Inhoud
1340
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2

Locatie