Brukelsestraat 3 - Honders Alting

Bekijk 68 beelden

Brukelsestraat 3

Vraagprijs
€ 1.585.000

Voor mens en dier is dit een fantastische plek om te wonen, op 20 autominuten van Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. In het buitengebied van Liempde, ten zuiden van Boxtel, staat uw droomhuis op maar liefst 21.140 m² eigen grond. In 2020 is het landhuis met een inhoud van maar liefst 1334 m² met oog voor detail verbouwd, met gebruik van hoogwaardige materialen. Hier kun je fantastisch wonen, vanuit huis werken, vrienden of familie ontvangen en iedere dag genieten van de rust en ruimte. Met zoveel grond is dit een perfecte plek voor de liefhebber van paarden en andere dieren, waarvoor meerdere bijgebouwen reeds aanwezig zijn.

Dit unieke object staat op een prachtige plek ten zuidwesten van Liempde, aan het einde van een lange oprijlaan. Niet alleen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch bevinden zich in de nabijheid, dit geldt ook voor Boxtel en Best. Tilburg is, via de A58, ongeveer een half uur rijden. Welkom in Liempde, dat in het Brabants dialect Liemt wordt genoemd. Hier wordt wonen iedere dag een ongekende beleving …

BEGANE GROND
Via de met bomen omzoomde oprijlaan van ruim 70 meter rijdt u naar het prachtige landhuis. Voor de dubbele garage en onder de carport, aan de achterzijde van het landhuis, is ruime parkeergelegenheid voor uw auto’s, paardentrailer en andere voertuigen.
Om het landhuis van binnen te bewonderen, kun je kiezen voor de entree aan de voorzijde en de zijdeur naar een tweede hal. In de hal aan de voorzijde zie je een prachtige designtrap en de garderobe. Aan deze hal grenzen een lichte werkkamer en de keuken, met alle benodigde luxe en inbouwapparatuur van topkwaliteit.
De keuken staat in open verbinding met de sfeervolle woonkamer, waar je aan drie zijden van het uitzicht naar de tuin en de wei geniet. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin.
Via de keuken is de tweede hal te bereiken met de toiletruimte en een trap naar de wijn-/provisiekelder. De eetkamer en de serre zijn geliefde verblijfsruimtes met een fantastische sfeer en meerdere schuifpuien naar het grote terras.
De serre geeft toegang tot de dubbele garage en een fantastische mancave met bar. De aansluitende tweepersoons slaapkamer is perfect voor familie en vrienden die blijven slapen, want er zijn ook een toiletruimte en een badkamer in de man cave. Of kies je er voor om gelijkvloers te wonen?

EERSTE VERDIEPING
Volg de prachtige trap vanuit de hal naar de overloop waaraan drie slaapkamers en een ruime, luxe badkamer grenzen. Ook deze verdieping is in 2020 geheel verbouwd met gebruik van prachtige, hoogwaardige materialen.
De slaapkamer aan de linkerzijde biedt de mogelijkheid om te splitsen in twee kamers en de slaapkamer met inloopkast aan de rechterzijde is ingericht als master bedroom.
Via de trap in de mancave bereik je een tweede bovenverdieping met drie grote ruimtes die als slaapkamer, relaxruimte, fitnessruimte of speelkamer gebruikt kunnen worden.

TUIN EN PAARDENWEI
Het exclusieve landhuis wordt omringd door een prachtige tuin met meerdere terrassen, waarvan een naast de grote vijver. Gevarieerde beplanting, groene hagen en sierbestrating vormen een fraai geheel. Iets verder in de tuin staat een groot speeltoestel voor de (klein)kinderen.
Dankzij de omheining zijn de percelen zeer geschikt voor het houden van dieren. In de achterste wei bevindt zich een grote natuurvijver met waterlelies, waar het bankje heel aanlokkelijk is om even te gaan zitten. Enigszins verstopt achter bomen en struiken staat een oude paardenstal en vlak achter het landhuis staat een stijlvol bijgebouw van circa 100 m² met vier grote sectionaalpoorten, klaar voor een nieuwe invulling. Komen hier prachtige auto’s te staan of wordt deze prachtige ruimte verbouwd tot paardenstallen?

BIJZONDERHEDEN
– De woonboerderij is in 2020 compleet verbouwd, inclusief een nieuwe rieten kap;
– De oude paardenstal is in 2020 vernieuwd;
– Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
– Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd en in 2023, waar nodig, bijgewerkt;
– Verwarming en warm water via twee HR-ketels (Atag);
– Vloerverwarming in de hal, woonkamer, keuken, kantoor en serre;
– Totaal 21.140 m² grond, perfect voor het houden van dieren;
– Energielabel B.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
310
Perceeloppervlakte
21140
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
1

Locatie