Buitendijk 2 - Honders Alting

Bekijk 48 beelden

Buitendijk 2

Vraagprijs
€ 1.950.000

Ontdek ‘Het Kasteeltje van Nieuwendijk’, een prachtig landgoed gelegen aan de rand van de Brabantse Biesbosch. Dit exclusieve landgoed is prachtig gelegen in een landelijk gebied dat naadloos aansluit op het Nationaal Landschapspark de Brabantse Biesbosch. Het is een paradijselijke omgeving waar natuurlijke schoonheid en rust samenkomen. Hier kunt u genieten van het beste van beide werelden: een exclusief landgoed en de nabijheid van een adembenemend natuurgebied.

Het landgoed omvat ongeveer twee hectare aan prachtig aangelegde parktuinen en natuurgebied. Het water uit de Biesbosch reikt tot aan de vijver, waar elegante zwanen hun nesten bouwen. Het uitzicht is werkelijk adembenemend en biedt een constant gevoel van rust en sereniteit.

Met in totaal 21.351 m² aan grond is er meer dan voldoende ruimte voor diverse gebruiksmogelijkheden. Zo is het mogelijk om nog een veldschuur van 50 m² bij te bouwen. Tevens mag er binnen het woonvlak in totaal 150 m² aan bijgebouwen neergezet worden.

Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van ‘Het Kasteeltje van Nieuwendijk’. Ervaar de schoonheid van de Brabantse Biesbosch, omarm de luxe en comfort van dit exclusieve landgoed en creëer uw eigen droomleven in deze idyllische omgeving.

Details

Status
Wall of fame
Bouwjaar
1954, volledig herbouwd in 2005
Woonoppervlakte
456
Perceeloppervlakte
19711
Inhoud
1640
Aantal kamers
16
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2

Locatie