De Visélaan 4 - Honders Alting

Bekijk 24 beelden

De Visélaan 4

Vraagprijs
€ 1.595.000

Ontdek deze charmante vrijstaande villa aan De Visélaan 4, gelegen op een toplocatie in het Oude Villapark van Vught. Deze villa, te midden van veel groen en bossen, biedt comfort op een ruim perceel met een gunstige ligging op het zuidwesten.

Bij binnenkomst leidt de entree naar een praktische woonkeuken, bijkeuken en eetkamer. Laat je betoveren door de warme sfeer van de living, waar een knisperend haardvuur veel gezelligheid creëert. De living vormt het kloppende hart van de villa, hier vind je niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook om samen te komen en te genieten van het samenspel tussen elegantie en huiselijke warmte. De aanwezigheid van een aangrenzende werkkamer voegt een extra dimensie toe aan de leefruimte. Een subtiele, doch opvallende, toevoeging aan de villa is de toegang tot een voorraad/wijnkelder.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ouderslaapkamer met eigen badkamer en balkon.
Naast de ouderslaapkamer bevinden zich op deze verdieping nog eens drie slaapkamers, elk met een eigen douche-ruimte. De tweede verdieping biedt extra ruimte met een voorzolder, laundry, badkamer, zitkamer en slaapkamer eventueel voor een inwonend familielid of au pair.

De zonnige privacy-biedende tuin heeft een bijgebouw dat dienst kan doen als gastenverblijf, kantoor-aan-huis of een atelier-ruimte.

Hoewel de woning een goede basis biedt, is aanzienlijke modernisering of nieuwbouw nodig. Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze locatie en geef de villa de upgrade die het verdient.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1970
Woonoppervlakte
401
Perceeloppervlakte
1645
Inhoud
1568
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
4

Locatie