Dianabos 21 - Honders Alting

Bekijk 47 beelden

Dianabos 21

Vraagprijs
€ 1.085.000

Exclusief wonen op een van de mooiste locaties in Boxtel, omringd door groen en rust. Op een prachtig perceel van 2281 m² met een uitstekende zonligging staat een zeer bijzondere, vrijstaande villa met vijf slaapkamers en een werkkamer. De term bijzonder is van toepassing vanwege de grote eetkamer met vide en raampartij over twee verdiepingen, waar het uitzicht en lichtinval van ongekende klasse zijn. Naar eigen smaak kunt u deze villa moderniseren en verduurzamen tot een unieke plek om te wonen, in een wijk die bij veel mensen hoog op het wensenlijstje staat.
Wonen aan de Dianabos is haast een voorrecht. In deze prachtige laan staan vrijstaande villa’s op grote percelen, veelal met hoge bomen en veel groen. Park Molenwijk en bosgebied Sparrendijk zijn op loopafstand, perfect voor een heerlijke wandeling of het aanscherpen van uw hardlooptijd. Sportfaciliteiten waaronder voetbal, tennis en hockey zijn in de nabijheid, net als het treinstation en het centrum. Boxtel heeft een eigen treinstation en een uitstekende ligging ten opzichte van Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

INDELING
BEGANE GROND
De hal met vloer van natuursteen Flagstones staat in verbinding met de werkkamer en eetkamer. De werkkamer is een fijne, rustige plek in deze villa met fraai uitzicht naar de tuin en oprit.
Wat gerust verrassend genoemd mag worden, is de eetkamer. De hoge vide en raampartij over twee verdiepingen zorgen voor een spectaculaire ruimte die heel uitnodigend is om te genieten van een heerlijk diner met het gezin, vrienden of familie. Dankzij de ligging aan de zuidwestkant valt de zon gedurende een groot deel van de dag naar binnen.
In het linkerdeel van de villa is de woonkamer gesitueerd met aan drie kanten uitzicht naar de tuin. Het grote zitgedeelte is gesitueerd bij de open haard en het tweede zitgedeelte aan de voorzijde. De naastgelegen keuken is te bereiken vanuit de eetkamer. In deze ruimte staat een U-opstelling met inbouwapparatuur, die u de mogelijkheid biedt om een droomkeuken te realiseren. Het samenvoegen van de keuken met de eetkamer biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een woonkeuken.
Een doorgang bij de trapopgang geeft toegang tot een portaal met gastentoilet. De naastgelegen bijkeuken heeft een eigen entree naar de oprit en een inpandige verbinding met de dubbele garage. Voor de auto-/motorliefhebber en als hobbyruimte biedt deze garage met bergzolder volop ruimte.

EERSTE VERDIEPING
Volg de bordestrap met hardhouten treden naar de overloop, die in verbinding staat met de vide. Aan de overloop grenzen vijf slaapkamers en de badkamer. In het linkerdeel van de villa zijn twee slaapkamers met een balkon en vaste kasten. Een van deze slaapkamers heeft een directe toegang tot de badkamer met een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. In de slaapkamer aan de rechter achterzijde is een toiletruimte gerealiseerd.

EXTERIEUR
Het perceel van 2281 m² is een oase van groen met een uitstekende zonligging en hoge bomen, die zorgen voor fijne schaduwplekken. De oprit voor de dubbele garage biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en volwassen beplanting waarborgt optimale privacy. Het grote gazon en brede borders zorgen voor een tuin met de uitstraling van een park, waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen.

BIJZONDERHEDEN
– Aan de voorzijde wordt een groenstrook gehuurd van de gemeente Boxtel voor € 20 per jaar;
– Houten en aluminium kozijnen, voorzien van dubbel glas;
– Verwarming via een HR-ketel (Nefit Topline HR45, 2018), warm water via een indirect gestookte boiler;
– Vijf slaapkamers op de bovenverdieping en een werkkamer op de begane grond;
– Prachtig perceel met een parkachtige tuin en een uitstekende zonligging;
– Toplocatie aan de rand van Boxtel;
– Energielabel G.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
232
Perceeloppervlakte
2281
Inhoud
1259
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1

Locatie