Vall del Pop | Costa Blanca Noord - Honders Alting

Bekijk 14 beelden

Vall del Pop | Costa Blanca Noord

Vraagprijs
€ 930.000

De natuurlijke schoonheid van de omgeving van deze villa’s vereiste een architectuur die deze schoonheid zou behouden en versterken. De kleur van de gevel, de open verdeling naar buiten en de aanwezigheid van inheemse vegetatie zijn geselecteerd om de essentie ervan te behouden.

Het zijn duurzame woningen, met een bioklimatologische architectuur en voorzieningen om een laag energieverbruik te genereren. Aangelegde daken, installatie van fotovoltaïsche panelen, oplaadpunt voor elektrische auto’s, xerogarden, installatie van regenwateropvangtanks, aerothermisch systeem voor verwarming en warmwaterproductie zijn enkele van de elementen die deze woningen uniek maken.

Met een gezellig interieur waarin hout een speciale rol speelt, onderscheidt het zich doordat het een duidelijk onderscheid heeft gemaakt tussen de rustruimte en het meest actieve deel van het huis, met de 3 slaapkamers op de bovenverdieping en de keuken en woon-eetkamer op de begane grond, die worden aangevuld door de buitenruimtes, die een belangrijke rol spelen omdat het mediterrane klimaat ze bijna het hele jaar door aangenaam maakt, veranda met eethoek buiten, terras, zwembad en tuinen aangelegd met inheemse soorten, die het huis met de natuur verbinden.

Deze on ontwikkelingen zijn de woningen die Elements EcoResidences inwijden, een residentiële referentie voor duurzaamheid aan de Costa Blanca Noord, gelegen in de gemeente Llíber, gebaseerd op respect voor het milieu, het overbrengen van de waarden van de lokale cultuur, het welzijn van de bewoners door het bevorderen van het gemeenschapsleven en een gezonde levensstijl in contact met de natuur.

De architectuur van de villa’s is gebaseerd op de kleuren van de aarde, op de droge stenen muren, op de inheemse vegetatie van het gebied, waardoor de woningen opgaan in het landschap van de Vall del Pop.

Hun ontwerp en uitrusting bevordert een laag energieverbruik. De huizen hebben een aerothermisch systeem voor verwarming en de productie van sanitair warm water, vloerverwarming en een verwarmingssysteem voor de badkamers., installatie van fotovoltaïsche panelen, gemotoriseerd ventilatiesysteem, oplaadpunt voor elektrische auto’s, domótica, terrastuinen met traditionele stenen muren en inheemse planten, naast andere elementen. Om ervoor te zorgen dat de mobiliteit door de woonwijk respectvol is, met een auto of twee elektrische fietsen zijn inbegrepen in elke woning.

De villa’s worden gebouwd op kavels van 400 tot 700 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Het zijn vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers, met twee indelingsconcepten om uit te kiezen. De oppervlakte van de woningen is ongeveer 315 vierkante meter, en elke woning heeft een eigen zwembad, parkeerplaats, berging en een indrukwekkend open uitzicht op de wijngaarden en de prachtige natuurlijke omgeving van de Vall del Pop.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
n.t.b.
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5.5