Estepona | Málaga | Andalucía - Honders Alting

Bekijk 22 beelden

Estepona | Málaga | Andalucía

Vraagprijs
€ 229.000

Dit prachtige en charmante appartement met twee slaapkamers bevindt zich naast het clubhuis van de Estepona Golf, op loopafstand van de accommodatie. Met zowel ochtend- als avondzon biedt het terrassen aan beide zijden, waardoor u kunt genieten van de zon op elk moment van de dag. Bovendien is het appartement gunstig gelegen, dicht bij alle voorzieningen, evenals de haven en het stadscentrum van Estepona.

Het appartement beschikt over een ruime woon-/eetkamer met een open plan ingerichte keuken, waardoor u gemakkelijk kunt koken en entertainen. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, terwijl er ook een gastenkamer is met een aparte badkamer. Met voldoende terrasruimte kunt u buiten ontspannen en genieten van het prachtige weer van Estepona.

Daarnaast heeft het complex gemeenschappelijke tuinen en een zwembad, waardoor u kunt genieten van groene ruimtes en verfrissing op warme dagen. Kortom, dit appartement biedt een echt fijne vakantieplek waar u kunt ontspannen en genieten van al het moois dat Estepona te bieden heeft.

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
86
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2