Galé | Albufeira | Faro - Honders Alting

Bekijk 24 beelden

Galé | Albufeira | Faro

Vraagprijs
€ 19.000.000

Front line Mansion – Gelegen op misschien wel het meest pittoreske deel van de Algarve kust, in een prestigieuze wijk, genietend van een adembenemend uitzicht op de rotskust en de Atlantische Oceaan op een ruim perceel van bijna 8000 m2 met directe toegang tot een kleine strandbaai. De kust van Galé is een rustig en vredig gebied met stranden van zilverwit zand, een heldere azuurblauwe zee en dramatische rotsformaties.

Deze voorname woning biedt maximale accommodatie op een toplocatie van ca.  1000m²  (een woonoppervlakte van ca. 700m²). De villa is in traditionele stijl gebouwd volgens hoogwaardige specificaties en is goed onderhouden, waardoor een luxe levensstijl wordt gegarandeerd met episch uitzicht dat een onmiskenbaar statement maakt.

Het pand ligt in een kleine, rustige cul-du-sac en verwelkomt u via een privé-ingang in mediterrane stijl met Portugese kasseien, gebeeldhouwde olijfbomen en ijzeren hekwerk.

De ingang van de villa bestaat uit een prachtige ontvangsthal, hoge plafonds en directe toegang tot de open woonruimtes. Grote ramen van vloer tot plafond benadrukken het prachtige uitzicht op de kustlijn. De moderne open plattegrond en de vele terrassen creëren een uitzonderlijk binnen-buiten leven.

De indrukwekkende wenteltrap, versterkt door een lichtkoepel, is het centrale kenmerk van dit fantastische huis dat de begane grond en de eerste verdieping op de meest luxueuze manier met elkaar verbindt. De woonkamer is royaal en helder, met een witte marmeren vloer. De open keuken, volledig uitgerust met high-end apparatuur op het oosten van het pand is verbonden met twee terrassen met automatische zonwering, een buitenhaard en wordt omarmd door het meest ontspannende en spectaculaire uitzicht. De slaapkamers zijn verdeeld over de drie niveaus met de master suite en een ruime logeerkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime en-suite slaapkamers waarvan één master suite.

Een perfecte luxe woning om te genieten van het buitenleven met grote terrassen op het zuiden verspreid over alle 3 de niveaus, een op maat gemaakt, verwarmd overloopzwembad met uitzicht op de oceaan op de begane grond, weelderige en rustige tuinarchitectuur … en op het lagere niveau van het terrein richting de kust, een ruim grasveld met een chalet voor BBQ’s en vreugdevuren met koele Caribische vibes. Een trap die vanuit dit gebied naar beneden leidt geeft u toegang tot het strand en de grotten beneden.

De aanzienlijke kelder is gecreëerd voor ontspanning en entertainment met verschillende slaapkamers en een open woonkamer en keuken aan de ene kant, terwijl er aan de andere kant een sauna, een technische ruimte en een garage voor meerdere auto’s is.

Dit is echt een landgoed met het meest buitengewone uitzicht op de markt! Een onderscheidend en privé eigendom, waardoor dit een unieke kans is voor de meest veeleisende eigenaar.

De jachthaven van Albufeira ligt om de hoek, de luchthaven van Faro op slechts 35 minuten rijden en de luchthaven van Lissabon op 2 en een half uur afstand.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
740
Perceeloppervlakte
7670
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
7