Gaspeldoornstraat 21 Oisterwijk - Honders Alting

Bekijk 38 beelden

Gaspeldoornstraat 21 Oisterwijk

Vraagprijs
€ 2.985.000

Exclusieve woning aan de Gaspeldoornstraat 21, Oisterwijk: een meesterwerk van tijdloze elegantie

Welkom bij deze buitengewone woning, gelegen aan de prestigieuze Gaspeldoornstraat in het prachtige Oisterwijk. Deze unieke residentie is een ware transformatie van een traditioneel woonhuis naar een meesterwerk van hedendaagse architectuur. Met de expertise van het gerenommeerde architecten bureau WillemsenU is elke hoek van deze woning doordrenkt van verfijning en verfijnde esthetiek.

Dit exclusieve pand heeft een opmerkelijke gedaantewisseling ondergaan, waarbij alle overbodige elementen van het oorspronkelijke huis zijn verwijderd. Het resultaat? Een heldere, herkenbare vorm die de essentie van modern wonen belichaamt. De gevel is volledig opnieuw bekleed met isolatiemateriaal, wat niet alleen zorgt voor een energiezuinige woning, maar ook bijdraagt aan de elegante uitstraling.

Vanuit het oogpunt van veranderende wensen is dit huis aangepast aan de eisen van het moderne leven. Het oorspronkelijke  huis, gelegen aan de rand van een charmant dorp in Brabant, voldeed niet langer aan de ruimtelijke behoeften van het gezin. De eigenaren wilden meer ruimte voor hun opgroeiende kinderen, evenals een thuiswerkplek en een sterke band met het omliggende landschap. Dankzij een slimme uitbreiding aan één zijde van het huis is er extra leefruimte op de begane grond gecreëerd. Hier vindt u een prachtig thuiskantoor voor het eigen bedrijf, een garage en een carport. Bovendien zijn de slaapkamers op de bovenverdieping aanzienlijk vergroot, waardoor de kinderen kunnen genieten van ruimte en comfort.

De indeling van deze woning is doordacht en logisch. De villa heeft een open en ruimtelijke plattegrond. De woonkamer is gesitueerd met meerdere,  grote raamopeningen aan twee zijden. Vanuit deze open leefruimte heeft u een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur. Door de uitbreiding van de woning en het slimme ontwerp is er aan de straatzijde privacy gecreëerd, terwijl de achterzijde zich opent naar het landschap.

Deze exclusieve woning aan de Gaspeldoornstraat 21 in Oisterwijk belichaamt de perfecte combinatie van moderne luxe en tijdloze elegantie. De harmonie tussen functionaliteit en esthetiek is in elk detail voelbaar. Dit is een unieke kans om te wonen in een architectonisch hoogstandje dat perfect past bij uw levensstijl.

Gegeven de hoge mate van exclusiviteit van deze Villa delen we uitgebreide informatie graag met u na een persoonlijke kennismaking. Wij verzoeken u contact op te nemen met ons kantoor

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2014
Woonoppervlakte
326
Perceeloppervlakte
1693
Inhoud
1080
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Locatie