Gaspeldoornstraat 3 - Honders Alting

Bekijk 63 beelden

Gaspeldoornstraat 3

Vraagprijs
€ 3.250.000

Deze adembenemende woning, genesteld op een unieke locatie, is het perfecte samenspel van rustige natuur en stedelijke voorzieningen. Hier ervaart u een exclusieve levensstijl in een groene oase, met adembenemende belichting en een gegarandeerde privacy.

Met moderne technologieën zoals domotica en een aardwarmte installatie is deze woning volledig uitgerust voor het comfort van vandaag. Met maar liefst 6 luxueuze slaapkamers, 5 badkamers, een fitnessruimte, 2 studeerkamers, een speelkamer/TV-kamer voor een thuisbioscoopervaring en een royale woonkeuken, is er aan elke behoefte gedacht.

De inpandige garage biedt plaats aan 2 auto’s en is slechts een van de vele hoogwaardige kenmerken van deze villa, die met de beste materialen is gebouwd. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een weelderige leefomgeving te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- en ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
680
Perceeloppervlakte
12.840
Inhoud
2926
Aantal kamers
16
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
5

Locatie