Gelegen in de high tech regio van Eindhoven - Honders Alting

Bekijk 31 beelden

Gelegen in de high tech regio van Eindhoven

Prijs op aanvraag

Parfait, Wánměi de, Top Notch, Perfetto, Perfecto, Mükemmel.

Deze woonboerderij laat zich niet in woorden vatten, maar in internationale termen straalt. Gelegen in de high tech regio van Eindhoven, is deze luxueuze woning, gebouwd in 2005 en onlangs volledig getransformeerd tot mogelijk de mooiste woonboerderij van Brabant en ver daarbuiten.

Voor wie geen concessies wil doen en niet hoeft te kiezen tussen binnen- of buitenzwembad, landelijk wonen of high-end afwerking. Deze woning biedt alles, en meer. Ervaar de sfeer en warmte van een langevelboerderij, gecombineerd met een verfijnde stijl. De eigenaar heeft met oog voor detail en een streven naar perfectie deze woonboerderij omgetoverd tot een oase van WOONGENOT.

En dat is nog niet alles. Het vrijstaande gastenverblijf, met drie slaapkamers, badkamer en keuken, straalt dezelfde kwaliteit en sfeer uit. Hier is geen ruimte voor compromissen, alleen voor comfort en stijl.

Na het bekijken van de presentatie begrijpt u dat deze woning exclusiviteit ademt. Een beperkte beschrijving volstaat, maar we nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Ontdek zelf de ongeëvenaarde charme van deze woonboerderij en laat u overtuigen door het ultieme woongenot dat deze woning te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie en een exclusieve bezichtiging.

Details

Status
Private sale
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
675
Perceeloppervlakte
11637
Inhoud
2200
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
4

Locatie