Gerard Bruningstraat 11 - Honders Alting

Bekijk 49 beelden

Gerard Bruningstraat 11

Vraagprijs
€ 1.295.000
Vrijstaand, ruim wonen op nog geen 100 meter van de Tongelreep en de Genneper Parken in dit zeer ruime familiehuis aan de rustige Gerard Bruningstraat. Met een inhoud van bijna 900 m³ biedt deze vrijstaande villa, gebouwd in de jaren 60, een goede basis om te transformeren naar jouw droomhuis op een toplocatie in Eindhoven. De plannen daarvoor liggen klaar en kunnen eventueel worden overgenomen door de koper!
Aan de voorzijde kijk je, via de Spieghelstraat, richting de Genneper Parken en aan de achterzijde grenst het perceel aan een tuin met hoge bomen.
Het is nog geen 2 kilometer naar de High Tech Campus, ASML en de Genneper Sportparken bevinden zich eveneens op korte fietsafstand. Volg de Aalsterweg richting de A2, A67 en Waalre. Tevens liggen scholen, diverse sportverenigingen en de binnenstad op steenworp wat de populariteit van deze locatie in Eindhoven verklaart. Het centrum van Eindhoven met vele winkels, boetiekjes, restaurants en uitgaansgelegenheden is circa 10 minuten fietsen. De Technische Universiteit, diverse hogescholen en Internationale school maken Eindhoven tot een bruisende stad met een internationaal karakter, waar het aangenaam wonen is voor jong en oud.
BEGANE GROND
Aan de voorzijde, naast de erker, is de entree van dit ruime familiehuis. De hal heeft, heel bijzonder, een breedte van bijna 8 meter en oogt heel ruimtelijk dankzij de grote ramen aan de woonkamerzijde. Aan de rechterzijde zijn het trappenhuis, de meterkast en de toiletruimte met fonteintje.
De verrassend ruime, goed ingedeelde T-vormige woonkamer biedt aan vier zijden fraai uitzicht naar de tuin. Meerdere openslaande deuren geven toegang tot de terrassen, waaronder het grote terras aan de achterzijde. Met een zithoek bij de haard, een apart tv-gedeelte en een grote eettafel voor een heerlijk diner is dit een perfecte woonkamer voor het ontvangen van gasten.
Via het eetgedeelte is de lichte keuken te bereiken, die grenst aan het portaal naar de tuin en een berging/provisieruimte. De jaren ’60 keukenopstelling heeft de kwalificatie ‘retro’, waardoor je de kans hebt om hier een droomkeuken naar eigen smaak te realiseren.
KELDER
Vanuit de hal is de wijn-/provisiekelder te bereiken, die grenst aan de technische ruimte met de opstelling van de verwarmingsinstallatie.
EERSTE VERDIEPING
Drie brede ramen zorgen voor prettig lichtinval op de ruime overloop, waaraan vijf slaapkamers van verschillend formaat grenzen. Aan de rechterzijde is de hoofdslaapkamer met inbouwkast en een directe toegang tot de badkamer, die ook vanaf de overloop te bereiken is. De slaapkamer aan de linker achterzijde grenst aan een ruimte, die verbouwd kan worden tot study of walk-in closet. En welke invulling geef je de slaapkamer met balkon, gesitueerd aan de voorzijde?
TWEEDE VERDIEPING
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, waar meerdere ruimtes vragen om een nieuwe invulling. Voorzieningen als water, elektra en afvoer zijn aanwezig, net als een grote dakkapel.
EXTERIEUR
Het woonhuis wordt omringd door een ruime tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein en een grote mate van privacy. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en aan het einde van de oprit bevindt zich de garage met carport.
BIJZONDERHEDEN
– Fraai hoekperceel van 742 m² op een toplocatie in Stratum (Goudkust);
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein (oprit, carport en garage);
– Woonoppervlakte van meer dan 200 m² (exclusief zolder, kelder en garage/carport);
– Vaste trap naar de tweede verdieping;
– Energielabel F.
Deze unieke kans biedt een goede basis om te verbouwen en te moderniseren tot een fantastisch droomhuis. Er zijn (ver) bouwplannen beschikbaar welke ook door de gemeente zijn goedgekeurd. Tevens zijn alle onderzoeksrapportages, bestektekeningen en impressies van de beoogde verbouwing in te zien. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een bezichtiging.

Details

Status
Verkocht
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
203
Perceeloppervlakte
742
Inhoud
888
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1

Locatie