Houtbroekdijk 11 - Honders Alting

Bekijk 41 beelden

Houtbroekdijk 11

Vraagprijs
€ 3.850.000

In de periferie van Eindhoven bevindt zich een high-end villa die de ultieme combinatie van luxe, ruimte en moderne techniek biedt. Deze adembenemende villa aan de Houtbroekdijk 11 in Someren is een waar meesterwerk van architectuur en vakmanschap.

Met een oppervlakte van meer dan 1.000 m² biedt deze villa ongeëvenaarde ruimte, terwijl de imposante inhoud van bijna 5.000 m³ ervoor zorgt dat elke kamer royaal aanvoelt. De woning is uitgerust met de nieuwste domotica-systemen en een aardwarmte-installatie, wat zorgt voor optimaal comfort en duurzaamheid.

De villa beschikt over vijf ruime slaapkamers en drie luxe badkamers, die voorzien zijn van alle wenselijke faciliteiten. Een inpandig zwembad met complete wellnessruimte biedt de ultieme ontspanning, terwijl de barruimte en een speelkamer/TV-kamer met thuisbioscoop garant staan voor onvergetelijke avonden.

De royale woonkeuken is stijlvol en perfect voor culinaire hoogstandjes. De inpandige garage, verdeeld over twee lagen, biedt ruime parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s. Het spreekt voor zich dat de villa met de beste materialen is gebouwd, wat de ongeëvenaarde kwaliteit van deze woning onderstreept.

De werkelijke pracht en het vakmanschap van deze villa kunnen alleen volledig worden gewaardeerd door een persoonlijk bezoek. Gezien de hoge mate van exclusiviteit van deze villa, hebben wij ervoor gekozen om slechts een summiere omschrijving te geven. Wij delen uitgebreide informatie graag na een persoonlijke kennismaking. Wij nodigen serieuze belangstellenden uit om contact op te nemen met ons kantoor voor verdere details en een exclusieve rondleiding.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
1000
Perceeloppervlakte
9930
Inhoud
4759
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3