Jan Sofat | Curaçao - Honders Alting

Bekijk 50 beelden

Jan Sofat | Curaçao

Vraagprijs
€ 1.795.000

Gelegen in de yachting gated community van Jan Sofat ligt deze boeiende op Bali geïnspireerde villa met schilderachtig uitzicht op het Spaanse Water, Jan Sofat 111.

De drie verdiepingen tellende villa van ongeveer 435 m² beschikt over een sereen binnen- en buitenzwembad, een lounge op het dak en een gastenruimte. De woning met 7 slaapkamers en 4,5 badkamers ligt hoog op een perceel van 1210 m² met een indrukwekkend uitzicht van 180 graden over Santa Barbara tot aan de Caracasbaaiweg.

Gelegen aan een cul-de-sac en gebouwd op een helling, leidt de oprit naar de hoofdingang waar extra parkeergelegenheid is. De sierlijke voorgevel zet de toon, met rode houten accenten tegen een witte achtergrond met weelderige landschapsarchitectuur en stenen muren. Een brug gaat over de tuin en leidt naar de grote houten deur, die onmiddellijk het middelpunt onthult, een lang binnen/buitenzwembad met uitzicht op het Spaanse Water. Het magnesium zwembad heeft titanium drijvende tegels, een overdekt ondiep gedeelte met douche en een dieper gedeelte dat eindigt in een waterval.

Het zwembad scheidt de woonkamer en keuken van de open split-level indeling van de bovenste verdieping met uitzicht op het water. Hoge plafonds met dakramen boven de keuken die ingebouwde LED verlichte kast, een kook-eiland met twee vaatwassers en ingebouwd kruidenrek. Een van de grotere Miele koelkasten vergezelt de ingebouwde wijnkoelkast en dubbele oven met bordenwarmer. Daarachter ligt de ruime voorraadkast met ventilator. Dineren kan zowel binnen als op het overdekte terras onder handgemaakte koperen lampen. De woonkamer ligt tegenover het lagere niveau en heeft een overdekt terras. De gastenbadkamer en extra bergruimte liggen vlakbij, evenals een trap naar het derde niveau, een dakterras met schilderachtig uitzicht.

Een trap in het keukengedeelte leidt naar de lager gelegen landerijen in de hal, die aansluiten op de binnentuin, bedden, baden en opslag en licht en bries bieden met pilaarwanden. De hoofdslaapkamer die uitkomt in de spa-achtige ensuite badkamer is voorzien van een buitendouche met open dak, toilet, dakraam en dubbele wastafel. De walk in closet wordt gevolgd door de slaapkamer met overdekt terras. Een tweede slaapkamer heeft toegang tot de binnenplaats. De derde en vierde slaapkamer liggen naast elkaar, zijn gespiegeld en delen een overdekt terras. Een complete badkamer met toilet, wastafel, douchecabine en uitzicht op de tuin.

Een aparte deur leidt naar de opslagruimte, pompkamer en dienstbodekwartier met eigen entree. De binnenplaats leidt naar de wasruimte en heeft toegang tot een buitenpad dat rond het pand loopt, terug naar de bovenste hoofdingang. Vanaf dit pad komt u in het gastenverblijf met een aparte grote palapa. Het appartement met twee slaapkamers heeft een volledige badkamer, eetkamer, woonkamer en keuken.

Ontworpen met entertainment in het achterhoofd, de palapa en geëgaliseerde lounge met schommel is geschikt voor alle leeftijden, terwijl de speeltuin geschikt is voor de kinderen in het huis. Er is ook een buitendouche die via de trap verbonden is met het zwembaddek.

Extra opslagruimte is te vinden langs de andere kant van de eigendomsmuren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
436
Perceeloppervlakte
1212
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
4

Locatie