Jan van Schijnveltlaan - Honders Alting

Bekijk 50 beelden

Jan van Schijnveltlaan

Vraagprijs
€ 1.150.000

Deze vrijstaande villa op een van de mooiste plekjes van Nuenen voldoet aan veel woonwensen. Er zijn voldoende ruime slaapkamers voor de kinderen, het realiseren van een tweede badkamer is mogelijk en ook voor een mastersuite met eigen badkamer is genoeg ruimte. Het fantastische perceel heeft een uitstekende zonligging en voor de geliefde twee- en vierwielers is er plek in de inpandige garage. De royale living met leefkeuken en mogelijkheid tot een speel- of werkkamer maken deze villa de perfecte thuisbasis voor jong en oud. Deze woondroom in wording kan volledig naar eigen wens worden gemoderniseerd tot een plek die klaar is voor nieuwe herinneringen.

De locatie in Nuenen, schuin tegenover het gemeentehuis en Het Heemhuis, is fantastisch. Het Heemhuis uit 1869 heeft de status van monument en staat bekend als het ‘koetshuis’. Inmiddels biedt dit pand, dat voorheen als documentatiecentrum van Vincent van Gogh is gebruikt, huisvesting aan de heemkundekring De Drijehornick. Als je iets over de rijke historie van Nuenen en omgeving wil weten, dan kun je hier terecht.
Het sfeervolle centrum met winkels, speciaalzaken en restaurants bevindt zich, net als Park Houtrijk, op een paar minuten lopen. Nuenen heeft een uitstekende ligging ten opzichte van Eindhoven, met de Karpendonkse Plas en de Tu/e op ca. 7 kilometer afstand. Diverse snelwegen zorgen voor uitstekende verbindingen in alle windstreken, met ’s-Hertogenbosch op iets meer dan een half uur en Tilburg op 45 minuten met de auto.

INDELING
BEGANE GROND
Parkeer de auto voor de dubbele garage en loop naar de overdekte entree, die toegang geeft tot de ruime hal. Hier zie je direct dat deze solide gebouwde villa een upgrade verdient, maar qua indeling nog altijd van deze tijd is. Rechts in de hal zijn de garderobe en het gastentoilet met fonteintje.
Dubbele deuren geven toegang tot de tweede hal met trapopgang. Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zeker vanwege de halfopen verbinding met de keuken en eetkamer. Aansluitend zijn de woonkamer met open haard, tv-kamer en de serre met optimaal uitzicht naar de tuin. Opvallende elementen zijn de houten schuifdeuren en de vide in het voorste deel van de woonkamer.
De keuken staat in verbinding met een tuinkamer, die als slaapkamer of kantoor/praktijkruimte ook een interessante ruimte is. Grote ramen aan twee zijden en een directe toegang tot de tuin kenmerken deze ruimte, waar een tweede trapopgang en een trap naar de wijn-/provisiekelder gesitueerd zijn. Ook kun je via de tuinkamer inpandig naar de dubbele garage lopen. En is gelijkvloers wonen een wens; op de begane grond is een badkamer gerealiseerd.

EERSTE VERDIEPING
Boven de tuinkamer en inpandige garage bevindt zich een zeer ruime kamer met drie ramen in de zijgevel en een hoge nok. Als je via de tweede hal naar de eerste verdieping gaat, dan bereik je een royale overloop. Hieraan grenzen maar liefst vijf slaapkamers, waarvan vier aan de achterzijde. Ook is op deze verdieping de ruime badkamer, net als een separate toiletruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Onder het hoge, schuine dak bevindt zich de tweede verdieping met een ruime slaapkamer en drie aaneengesloten zolderruimtes. Het realiseren van een extra kamer is, net als een derde badkamer, mogelijk. Of wordt deze etage ingedeeld als inpandig appartement voor de kinderen, als gastenverblijf of ruimte voor een au-pair?

TUIN
De villa staat op een fantastisch perceel van maar liefst 1.646 m², waarbij de achtertuin op het westen gesitueerd is. Met de uitstraling van een privépark, met hoge bomen en brede borders, is dit een tuin die optimale privacy biedt. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de berging is ruimte voor tuingereedschap.

BIJZONDERHEDEN
– Toplocatie in Nuenen met alle voorzieningen op loopafstand
– Circa 7 kilometer van Eindhoven (Tu/e)
– Kantoor/praktijk of speelkamer met badkamer op de begane grond
– Zes slaapkamers en een tweede badkamer op de bovengelegen verdiepingen
– Zeer royaal perceel van 1646 m² met een uitstekende zonligging
– Naar eigen smaak en wens te moderniseren en verduurzamen
– Energielabel E

Details

Status
Wall of fame
Woonoppervlakte
342
Perceeloppervlakte
1646
Inhoud
1495